помогнете за polo 1.3
помогнете за polo 1.3
изпуск.колектор за POLO 1.3MI 1995Г.40KW-55KS.ДВИГАТЕЛ ADX!може ли да ми помогне някой да си намеря 
- ivan.karadenizov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помогнете за polo 1.3
Не знам до колко върши работа този сайт: http://infochasti.bg/, но нищо не пречи да пробваш.
Тъкмо ще дадеш feedback.
Тъкмо ще дадеш feedback.
-
dex_trous
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей!
Така, като гледам на снимката и преди е заваряван колектора. Свали го. На една плоча от ламарина (10-15 mm) го наложи и където са ти дупките за захващане отбележи и пробий. Захвани го с болтове, да не деформира. Изпили наваряваното по дължината на пукнатината. Стремиш да стане фаска за заваряване, но да не го прорежеш цялото(да остане и притъпяване). Отиваш и си взимаш електроди EVB50 и заваряваш на студено. Оставаш да истине и размонтираш. Това е изпитано опитай, ако не намериш друг вариант.
Успех.
Така, като гледам на снимката и преди е заваряван колектора. Свали го. На една плоча от ламарина (10-15 mm) го наложи и където са ти дупките за захващане отбележи и пробий. Захвани го с болтове, да не деформира. Изпили наваряваното по дължината на пукнатината. Стремиш да стане фаска за заваряване, но да не го прорежеш цялото(да остане и притъпяване). Отиваш и си взимаш електроди EVB50 и заваряваш на студено. Оставаш да истине и размонтираш. Това е изпитано опитай, ако не намериш друг вариант.
Успех.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
една тема в купува е напълно достатъчна!
тук получи вече съвет какво да направиш.
тук получи вече съвет какво да направиш.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”