Климатична система въпроси?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Климатична система въпроси?

Мнениеот eras3r » Нед 03 апр 2011 11:00

Здравейте!
имам следния проблем...карам поло 6N 1998/1999 година 1.9D (AEF). От 2 години си търся компресор за климатика и няма. (не ми се обяснява сега защо няма и прочие..моят не е като на булшинството тука). Въпросът ми е..лесно ли може да се преправи със стойка и маркучите за по разпространение компресори...а именно Sanden SD7B10 model: 7158 като моят е Sanden SD7B10 моdel: 7176. (коренно се различават двата модела). Ако искате да се поразровите малко:
viewtopic.php?f=17&t=226508&hilit=Sanden

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: Климатична система въпроси?

Мнениеот zfa159 » Вто 05 апр 2011 7:55

Ами те за да сложат такъв компресор, с отвори нагоре,явно нещо отзад пречи,иначе биха си използвали стандартния, VAG слагат различен компресор,само ако нещо им пречи - примерно на VR6 и G60 е различен от стандартния,защото и при двата мотора пречат разни работи и тръбите излизат под различен ъгъл спрямо стандартните.
Иначе ако може да се монтира стойката и компресора,маркучите се правят,не е проблем.Ама дали може да се монтира стойката и компресора,няма как да кажа аз,понеже не съм виждал две такива коли,една до друга.
Иначе какво му е на твоя компресор? Мога да разпитам и за нов,на каква цена може да се намери при моите човеци,които ми ремонтират компресорите, макар че едва ли цената ще ти хареса особено.
Драсни едно Лс и обясни какво му има на компресора ти и да обсъдим аз с какво мога да ти бъда полезен :)
:beer

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”