Здравейте Колеги!
Доста потърсих из форума, но така и не открих отговор на въпроса:
Защо контролното табло почти умря. Единствено при подаване на контакт светва акумулаторчето и колана (след запалване изгасват) и при светване на дълги. Всичко друго не го интересува дали автомобила е на контакт, запален или не, т.е. не реагира. Затова казах че почти умря.
Някакви идеи защо е така и как да се справя с проблема.
Благодаря предварително.
Това е таблото:
Проблем с контролно табло на Polo Variant 2001г. - РЕШЕН
Проблем с контролно табло на Polo Variant 2001г. - РЕШЕН
Последна промяна от orack на Вто 26 окт 2010 12:51, променено общо 1 път.
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с контролно табло на Polo Variant 2001г.
Бушончета нещо??
Re: Проблем с контролно табло на Polo Variant 2001г.
Бушоните са вред. Отворих го, един кондензатор (330мф/35в)беше сдал багажа. Смених го. Като закачих синята букса започна да пищи, но после пак умря по същия начин. Дали буксата прави номера или нещо по електрониката...
Re: Проблем с контролно табло на Polo Variant 2001г. - РЕШЕН
Проблеме е решен. Синята букса не влизаше добре в куплунга.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги, и аз отскоро имам Поло 6н - 1.0 - 97г. пълна инжекция проблема поради който пиша е че, почна да мига лампата за ръчната докато си карам колата. И още нещо искам да попитам като дам на контакт колко контролни лампи трябва да светнат понеже имам съмнение че повечето не работят дори ако може и малко снимков материал. Също така ако спря да ми работи АBS-а ходих до майстор закачи я на компютър и каза че има изгорели датчици но също каза че може и да откаже ако ми е изгоряла и контролната лампичка на ABS-a ,но нямаше време понеже имаше 3 коли оставени за ремонт и рещих да пиша в форума. Предварително благодаря
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Контролната лампа за ръчната ти пресветва в движение за да си долееш спирачна течност а на контакт трябва да ти свети маслото акумолатора АБС-а и в началото като дадеш на контакт за около 5сек премигва лампата на температурата
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”