Колеги закъсал съм го за жабка за Поло или Ибиса след '95. Отдавна търся. моля някой да ми подаде жокер.
Мигачи ако ви се намират също....
0886 39 82 93
жабка за поло или ибиса след '95
- BEX---GLX
- Автомобил: Polo 6R
- Двигател: 1.4i
колега, от личен опит ти казвам - части за поло втора ръка почти нема
луднеца е. майка ми има такова и доста го ремонтираме - всичко ново се слага - фар стоп мигач - депо - гадни са ама после ще ги сменя като има оригинални.
иначе сега чакам механизъм за сваляне на стъкло - прецака се - 170лв оригинален с поръчка
по-добре търси нови - иначе ако дочуеш за такова в някоя морга, ама аз не съм виждал до сега
а когато ми прродадоха сеата ми искаха същата тази вратичка за жабката - колегата вика, твойта и без това е счупена - дай я и ще си вземеш нова, ама аз - ааааа, айде не
. та си я оправих и сега съм си доволен. потърси я нова да видиш дали ще е много скъпа
поздрави.

луднеца е. майка ми има такова и доста го ремонтираме - всичко ново се слага - фар стоп мигач - депо - гадни са ама после ще ги сменя като има оригинални.
иначе сега чакам механизъм за сваляне на стъкло - прецака се - 170лв оригинален с поръчка

по-добре търси нови - иначе ако дочуеш за такова в някоя морга, ама аз не съм виждал до сега
а когато ми прродадоха сеата ми искаха същата тази вратичка за жабката - колегата вика, твойта и без това е счупена - дай я и ще си вземеш нова, ама аз - ааааа, айде не

поздрави.
- dimi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още търся жабка
още не съм намерил жабката - не мога да повярвам че тия коли не катастрофират и няма от тях за резервни части по таблото.
И все пак ако някой чуе за жабка бирата е от мене. 0886 39 82 93
И все пак ако някой чуе за жабка бирата е от мене. 0886 39 82 93
Батка преди време и аз търсих жабка и намерих 3броя,тази която намерих първо беше 40лв,втората 50лв,а третата естествено си я купих за 35лв,Но тази за 40лв вече я няма мога да ти кажа аз съм от Варна звъниш на услуги във Варна и търсиш номера на АВТОЧАСТИ Орлин Кар,е там е тази за 50кинта ако се спазариш,но не съм я виждал ама кво да и има ако не е къртена с кози крак
Айде ше има да черпиш....колега

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”