2-те табла на поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Bamm bamm
Автомобил:
Двигател:

2-те табла на поло

Мнениеот Bamm bamm » Съб 09 сеп 2006 15:27

Има два вида табла за поло 6н.Знаете ли дали буксата отзад е същата ?

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Нед 10 сеп 2006 1:05

буксата е съштата но кабелите НЕ

Потребителски аватар
Bamm bamm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bamm bamm » Нед 10 сеп 2006 10:16

Е значи ако сложа таблото няма да ми работи ?

Потребителски аватар
vesko_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vesko_m » Нед 10 сеп 2006 11:13

Виж на това Поло http://www.vwpolo6n.de/gemeinsam/galerie/6n1/donatos/08.jpg което си е чисто 6N верно след фейслифта, са му сложили това табло http://www.vwpolo6n.de/gemeinsam/galerie/6n1/donatos/28.jpg което пък си мисля че е от Голф4 - виж го и на тъмно http://www.vwpolo6n.de/gemeinsam/galerie/6n1/donatos/29.jpg
НО - как става и дали съвпадат съединителите отзад на таблото :dontknow:

п.с. гледам че си се запалил да промениш таблото на поло с по-новото или голфово, ама требва яко да се прочете предварително и да го премислиш и накрая да почнеш да наливаш париии :eyecrazy

п.с.2 след като потърсих малко - както ти каза Вили в друга тема - на поло 6N таблото е като на Голф3 и Ибиза, най-лесно е да се смени със това от фейслифта на 6N. а горните дето съм ти ги пуснал са от Голф4 и зора ще е голем да пасне въобще и после да го подкараш електрически :(

Последна промяна от vesko_m на Пон 11 сеп 2006 10:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bamm bamm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bamm bamm » Нед 10 сеп 2006 21:04

Мерси мн за отговора :) 6те помисля и 6те реша,но мисля да сложа едно голфово.. :twisted:

Потребителски аватар
vesko_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vesko_m » Вто 12 сеп 2006 14:39

прочетох още малко :lol:
чудно ми е как никой до сега не е направил тази замяна: табло от Голф4 да сложи на Голф3 или Поло6н :?

напасването физически не е толкова голям зор. после трябва кабел, който от 2-та конектора на старото табло да ги обедини в един конектор за таблото от Г4 - и тва е :)
като готови такива Adapterkabel има по ebay за към 40-50 евро. самото табло също толкова върви.
ако се търси по-евтино решение - може да се направи този кабел, като си купиш само съединителите и да се намери схема на кабела (която още не съм намерил, че немския ми е супер слаб). освен кабеляците дето трябва да се пренаредят трябва да се свърже и реле за лампата на Airbag-a, че там има някакво обръщане на поляритет или просто на друг принцип работи на таблото на Г4.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”