Lupo 1,4 16v - нулиране на километража

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Lupo 1,4 16v - нулиране на километража

Мнениеот Dii » Нед 15 май 2011 7:53

Здравейте, вчера си взех Лупо, но като се прибрах забелязах, че не мога да нулирам километража, натискам копчето, което под него и....нищо....ако е повредено по принцип какъв майстор би било добре да го погледне и дали въобще от там се нулира? И друго...от къде мога да си намеря дръжка за отваряне на капака, защото тази е счупена и трябва да използвам клещи...Благодаря!!!

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Re: Lupo 1,4 16v - нулиране на километража

Мнениеот Anbuch » Нед 15 май 2011 8:59

Ами можеш и сам да си отвориш таблото ,не е сложно! Обикновено под копчето което натискаш (пластмасовата част) има една гумичка която като натиснеш копчето се натиска в платката и дава контакт за да се нулира километража. Не съм 100% сигурен ,че и при лупото е с такава гумичка ,ама да речем съм на 99% защото просто не съм го видял с очите си. Тази гумичка може да се размести и просто трябва да я напъхаш в копчето ,ама отвътре става работата. Аз съм я правил тази работа неколкократно на полото си. Дори мисля ,че работата може да стане и без отваряне на таблото ,а само с развиване на 10-те шестограма на декоративния ринг в което е поместено и кочето :idea:
За дръжката.... в момента в раздел продава ,се продават два мини лупъра на части

п.п. Даже сега видях ,че си ми градски - мога да се пробвам ,но да те предупредя ,че работя без пари и гаранция mhihi

Потребителски аватар
Dii
Автомобил:
Двигател:

Re: Lupo 1,4 16v - нулиране на километража

Мнениеот Dii » Нед 15 май 2011 20:35

Благодаря...(градска), дневния километраж чат-пат хваща, тоест не всеки път мога да го нулирам, явно действително нещо в самото копче прави проблем...

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”