Поло 1.0 95 Мнение..?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
KaloyanDI
Автомобил:
Двигател:

Поло 1.0 95 Мнение..?

Мнениеот KaloyanDI » Сря 26 юли 2006 21:03

Здравейте, бих искал да ми кажете мнението си за този автомобил.
Мисля да купя Поло 1.0 / 95г. / 33кв. / 3 врати.
Колата ми трябва само за гадски условия и моля от вас мнение за нея.
Здравина за нашите хубави пътища, подръжка, разход /бензин не искам да слагам газово на такъв малък двигател/.
Мерси предварително.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 27 юли 2006 7:34

Много здрава количка. Кофтито е че няма серво на волана и разхода и е висок. Между 8 и 10л/100. И аз мислех да не и слагам газ, но не издържах. Разхода си остана същия, вървежа също.

Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JOY » Чет 27 юли 2006 7:56

И аз отскоро карам Поло със същия мотор но мойто е 92 г. сменил съм му само основните неща + нова спирачна помпа и съм си доволен.За разхода да кажа с катализатора ми харчеше 8 след като го махнаха и ми сложиха 7-7.5 градско /бензин/.

Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JOY » Чет 27 юли 2006 7:58

Оп-сложиха тръба с гайка за ламбда сондата искам да кажа :)

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 27 юли 2006 10:03

Моето е със същия двигател и на градско ми дава 7-8/100 първоначално не исках газ,после обаче сложих.Разхода и вървежа не ми се промениха.Проблеми не ми създава никакви,ако ще я ползваш за състезания нея взимай(слабичка е),ако ти е за нормално каране ще останеш доволен.

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Чет 27 юли 2006 11:40

Това е КОЛАТА!!! Моята я имам от няколко месеца и съм много доволен. Верно, че двигателя ми е следващия - алуминиевия, 35 кw.
Сложих газ и наистина в началото гореше 9-10 в града. Но в момента е максимално скопена и вярвате ли или не, на газ разхода ми извън града е 5.6 на 100. Наистина е недостатък също, че няма серво, но както е казал мъдреца: Не може и х... до края и гъза в рая!

Потребителски аватар
d3f
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот d3f » Чет 27 юли 2006 19:46

audiokick написа:Това е КОЛАТА!!! Моята я имам от няколко месеца и съм много доволен. Верно, че двигателя ми е следващия - алуминиевия, 35 кw.
Сложих газ и наистина в началото гореше 9-10 в града. Но в момента е максимално скопена и вярвате ли или не, на газ разхода ми извън града е 5.6 на 100. Наистина е недостатък също, че няма серво, но както е казал мъдреца: Не може и х... до края и гъза в рая!

Мойта има серво, и пак е същия двигател.

Мисля и аз да сложа газова, щото тоя бензин като гледам гони 3лв.

Иначе като недостатък, смятам липсата на АБС.

офф:Един път така се подхлъзнах на булеварда м/у Младост и Дървеница, тъкмо бяха сложили новият светофар там. Аз го бях забравил, дигнах 90 и чак тогава забелязах, че всички намаляват, бам спирачките и от най-лява лента се хлъзгах до дясния тротоар, и спрях в преспата.
След тая случка вече никога няма да натискам спирачките до дупка :)

KaloyanDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KaloyanDI » Чет 27 юли 2006 23:16

Зех я вече :D сега още оправям документите и отивам да сменям ремаци и масла. Малко ми е тапо наистина без серво ма ще свикна пак и колата е малка и са тикам навсякаде :D Малко са замислям за разхода който всички дават... четох форума малко по подробно чак не ми са вярва да ми изгори 8л бензин на 100км градско ма още не съм я засичал пак и много зависи в кои град са кара колата задръствания едно друго знаете как е разхода на 1 кола... днес я напълних до горе и ще видя след 200 или 300км градско колко бензин ще изгори и ще пиша пак. Мерси и чао за сега.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 28 юли 2006 8:54

KaloyanDI написа: Малко са замислям за разхода който всички дават... четох форума малко по подробно чак не ми са вярва да ми изгори 8л бензин на 100км градско ...
Моята по задръствания ми дава 7-8/100 ако е спокойно 6/100...свалял съм го и до 5,5/100 ма ме дразни да се влача...зимата при -20 9/100.Всичко това на газ :wink:

Потребителски аватар
JOY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JOY » Пет 28 юли 2006 9:31

Леле Maks ти си щастливец брат 7 газ си е возене без пари направо кажи къде си монтирал уредбата ама с подробности ако ти е възможно :) .И друго ми интересува колата много ли се спъна от газта или почти няма разлика щото и аз мисля да слагам

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пет 28 юли 2006 10:34

KaloyanDI написа:Зех я вече :D сега още оправям документите и отивам да сменям ремаци и масла.

Честито колега, да си я караш със здраве! Колицата е бетон

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пет 28 юли 2006 10:38

d3f написа:
Иначе като недостатък, смятам липсата на АБС.

:)

Така е, неприятно е, особено ако си свикнал от предната кола на АБС. По лекичко с големио пръст на десния крак и ще минимализираш рисковете :P

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 28 юли 2006 10:41

KaloyanDI написа:Зех я вече :D сега още оправям документите и отивам да сменям ремаци и масла. Малко ми е тапо наистина без серво ма ще свикна пак и колата е малка и са тикам навсякаде :D Малко са замислям за разхода който всички дават... четох форума малко по подробно чак не ми са вярва да ми изгори 8л бензин на 100км градско ма още не съм я засичал пак и много зависи в кои град са кара колата задръствания едно друго знаете как е разхода на 1 кола... днес я напълних до горе и ще видя след 200 или 300км градско колко бензин ще изгори и ще пиша пак. Мерси и чао за сега.

Супер, честито!
И на мен ми се кара такова градско :twisted:

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Пет 28 юли 2006 10:48

L&R написа:И на мен ми се кара такова градско :twisted:

Ами не ни остава избор с тия цени...! :cry:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 28 юли 2006 10:54

JOY написа:Леле Maks ти си щастливец брат 7 газ си е возене без пари направо кажи къде си монтирал уредбата ама с подробности ако ти е възможно :) .И друго ми интересува колата много ли се спъна от газта или почти няма разлика щото и аз мисля да слагам
Значи сложиха ми я на ул.Иван Сусанин,това е като идваш по Бъкстон от към центъра,завиваш наляво по Сусанин и малко след реката от лявата страна е сервиза.Шефа е Наско тел.0888-62-61-63
Уредбата ми е Ловато,настройките ги правят на стенд...нищо особено,обаче ме издразниха с отношение към клиента,мен ако ме питаш иди при пичовете в Княжево :wink:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”