Спряхме се на беличко с две врати - малко е като тези на полицията, но го преглътнахме, защото всичко друго му е супер. Датата на първа регистрация е 95-та година.
Значи двигателя е 1.3 моноинжекция - трябва да прочета малко за него и да видя кой точно модел се води. Иначе е с хидравлика на волана и климатик. Доста е запазено - от това което гледах и доколкото разбирам (само аз го избирах-без майстори). Вътре салона е доста хубав и запазен - има възглавници за главите и на задните седалки, леко спортно изпълнение на предните седалки (поне в облегалките) - има си и централно заключване и ел.стъкла.
Ще постна некоя и друга снимка малко по-натам - като го регистрираме и му сложим нормални номера

Единствената по-сериозна забележка е - съединителя отделя малко горе. Имам предвид малко след средата от целия му ход. Може би си заминава - предишната собственичка е била млада майка от Италия

Та въпроса ми е - може ли да се натяга жилото на съединителя - или е със саморегулиращ се съединител и спасението е само смяната му с нов???

Благодаря предарително.