Проблем със скоростната кутия
-
branko722
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със скоростната кутия
Приятели трябвами Ваща помощ имам Поло от 4г разбира се не е ново но от една година имам едно постоянно тракане от скоростната кутия като натисна съеденителя спира в сервиза ми смениха притескателния диск и някакъв лагар и понеже аз не разбирам от тези неща каквото кажат купувам и сменям и маслото ми е ново и него ми смениха но тракането продължава ,а сега като включа на първа и задържа лоста вече има и едно бръждене това нещо имали оправяне?Не смея да тръгна на дълък път все имам чуството че тая кутия ще се счупи лоша работа!!!
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със скоростната кутия
branko722 написа:Приятели трябвами Ваща помощ имам Поло от 4г разбира се не е ново но от една година имам едно постоянно тракане от скоростната кутия като натисна съеденителя спира в сервиза ми смениха притескателния диск и някакъв лагар и понеже аз не разбирам от тези неща каквото кажат купувам и сменям и маслото ми е ново и него ми смениха но тракането продължава ,а сега като включа на първа и задържа лоста вече има и едно бръждене това нещо имали оправяне?Не смея да тръгна на дълък път все имам чуството че тая кутия ще се счупи лоша работа!!!
Ето ти отговорът...
viewtopic.php?f=7&t=218041
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”