Проблем със скоростната кутия

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
branko722
Автомобил:
Двигател:

Проблем със скоростната кутия

Мнениеот branko722 » Сря 22 юни 2011 10:51

Приятели трябвами Ваща помощ имам Поло от 4г разбира се не е ново но от една година имам едно постоянно тракане от скоростната кутия като натисна съеденителя спира в сервиза ми смениха притескателния диск и някакъв лагар и понеже аз не разбирам от тези неща каквото кажат купувам и сменям и маслото ми е ново и него ми смениха но тракането продължава ,а сега като включа на първа и задържа лоста вече има и едно бръждене това нещо имали оправяне?Не смея да тръгна на дълък път все имам чуството че тая кутия ще се счупи лоша работа!!!

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със скоростната кутия

Мнениеот Gecatawe » Сря 22 юни 2011 14:20

branko722 написа:Приятели трябвами Ваща помощ имам Поло от 4г разбира се не е ново но от една година имам едно постоянно тракане от скоростната кутия като натисна съеденителя спира в сервиза ми смениха притескателния диск и някакъв лагар и понеже аз не разбирам от тези неща каквото кажат купувам и сменям и маслото ми е ново и него ми смениха но тракането продължава ,а сега като включа на първа и задържа лоста вече има и едно бръждене това нещо имали оправяне?Не смея да тръгна на дълък път все имам чуството че тая кутия ще се счупи лоша работа!!!

Ето ти отговорът...
viewtopic.php?f=7&t=218041

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”