Смяна на салон на Поло 6н

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Svenkata
Автомобил:
Двигател:

Смяна на салон на Поло 6н

Мнениеот Svenkata » Пет 08 юли 2011 20:22

Здравейте колеги, имам поло 6н от 1996г. с 2/3 врати. Искам да си сменя салона с някакво рекаро или кожен салон. Използвах търсачката и разбрах, че салона от Голф 3 с 2/3 врати става за мойто зверче. Въпроса ми е обаче, има ли някакво преправяне? Защото неможах да разбера, някой казват - пасва идеално, а други, че трябва да се пипне. И другото нещо е - всички мнения, които видях бяха само за предните седалки - никой не каза как е станало със задната седалка.
И ако има нещо за преправяне, какво е? Може ли малко обяснение как се прави и дали е сложна манипулацията.

п.п. Сравнително нов собственик съм на Полото - от няколко месеца, но дотук съм доволен. :)

gar4a
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на салон на Поло 6н

Мнениеот gar4a » Съб 09 юли 2011 8:44

предните седалки пасват идеално от голф3 на полото но задната се преправя най лесно носиш на някой тапицер и ти я прави по старата но заднатра няма да пасне от раз зашото е малко по различна като дизайн и ширина аз си сложих от голф3 виш в гаража :да:

Svenkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на салон на Поло 6н

Мнениеот Svenkata » Съб 09 юли 2011 9:32

gar4a написа:предните седалки пасват идеално от голф3 на полото но задната се преправя най лесно носиш на някой тапицер и ти я прави по старата но заднатра няма да пасне от раз зашото е малко по различна като дизайн и ширина аз си сложих от голф3 виш в гаража :да:

Благодаря колега! Всъщност аз вече гледах в гаража ти и също така на още няколко колеги - много яко е станало. :applause: :)
А тапицера какво ще преправя, немога ли сам да си го направя? И след като тапицера я е минал, после директно си пасва или има още нещо за преправяне?
Като цяло ме интересува дали много трудно се прави интервенцията, защото ако е така да продължавам да си търся салон от Поло(ама ми се струва мисия невъзможна да намеря). А от Голф 3 като гледам в Продава има доста.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”