Да, наистина лъщи, но беше най-добре изглеждащия вариянт който пасваше. Иначе има и един модел целия от кожа, на предишната кола бях с такъв, ама той пък не влизаше в полото за съжаление. Иначе предполагам в София в Илиянци не е проблем да се намери такъв подлакътник. Те всички търговци от едно място пазаруват
В Илиянци ги има въпросните барчета само, че не са много качествени. Един познат си купи от там и за 1 месец му се разказа играта. Дано на колегата да не е такова.
droopy написа:В Илиянци ги има въпросните барчета само, че не са много качествени. Един познат си купи от там и за 1 месец му се разказа играта. Дано на колегата да не е такова.
Jikata написа:Как е подлакътника , държи ли Някой друг да има други предложения от какво може да се сложи подлакътник в Полото Поздрави
Перфектен, не е мръднал Тези дни във същия магазин видях че имаше нови модели и имаше един доста по-добър от моя. Така че проверявай в магазините за автоаксесоари, или WTC Илиянци
Ами за съжаление не се сетих да го снимам монтажа, ама той е супер лесен. Аз го захванах за пластмасата на ръчната с едни плексигласови плоскости, както се вижда на снимката. 3 болта от едната страна и 3 от другата. Много ми се искаше да е някаква черна пластмаса обаче не можах никъде да намеря и имах плексиглас и него го сложих. Плексигласа се наложи да се слага защото оригиналната ламарина беше много широка и пречеше да си слагам колана. И затова се наложи да преправям. Ами това е в общи линии
POLO_SPORT написа:А не ти ли прече да си регулираш облегалката?!
Ами да, малко пречи, човек трябва да си чекне ръката ако иска да я настройва, но аз откакто купих колата тая врътка не съм я пипал Само ако давам на някой колата (много рядко) се мести седалката
Аз не ставам за такова нещп- дори едно по-дебело яке да сложа, веднага усещам дискомфорта и трябва да преместя облегалката, а след това като го сваля, си връщам обратно, и.т.н.
С други думи постоянно го базикам