Вибрация по цялото Поло след смяна на тампон на скоростите?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
dskonnect_night
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Вибрация по цялото Поло след смяна на тампон на скоростите?

Мнениеот dskonnect_night » Съб 23 юли 2011 22:38

Здравейте, имам следното питане. Полото е 1.6 GTI 125кс, 5вр., та смениха ми тампона на скоростната кутия, оттогава при палене има вибрация, при много леко натискане на педала за газта, същата вибрация. Когато пусна климатика цялата кола вибрира!!! Струва ми се неестествено, а майстора не ми дава отговор на какво се дължи, дори казва, че не знае. Нормално ли е и ако не, дайте съвет. Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Gecatawe
Автомобил:
Двигател:

Re: Вибрация по цялото Поло след смяна на тампон на скоростите?

Мнениеот Gecatawe » Съб 23 юли 2011 23:26

Най-вероятно новия тампон е много твърд и за това.Аз лично като ми се наложи, си купувам тампони от VW (някое представителство). Нека още някой колега да изкаже мнение, но за мене работата е такава. :beer

Потребителски аватар
dskonnect_night
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Вибрация по цялото Поло след смяна на тампон на скоростите?

Мнениеот dskonnect_night » Нед 24 юли 2011 5:10

Gecatawe написа:Най-вероятно новия тампон е много твърд и за това.Аз лично като ми се наложи, си купувам тампони от VW (някое представителство). Нека още някой колега да изкаже мнение, но за мене работата е такава. :beer

Мерси за отделеното време! И аз си мислия, че е от новия тампон, в началото се постреснах, но като я покарах усетих, че колата е много по-добре от преди! Някак поема предавките много плавно. Колкото до вибрирането... някво стегнато е, трудно ми е да дам определение. Просто ме притеснява да не вземе да се сбръндза нещо по колата :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”