Колеги в чудо се видях с тези повдигачи.Говоря за Поло с 3 врати, 94 година.Искам да сменя въжето, но като разглобих механизмите, видях че има разлика между левия и десния?!?!?!?!?! Намерих едното въже, излезе ми 35 лв, беше ми пратено за ляво, но се оказа, че за там не става, но пък стана перфектно за дясната страна.
Моля за инфо, наистина ли са различни механизмите или предишния собственик е слагал от лявата страна нещо което не е за Полото с 3 врати?
Разликата е както в корпуса на механизмите (единия е пластмасов, другия от някъв метал) така и в ролките вътре. И за да е още по тегаво разбира се нищо не е взаимнозаменяемо.Човека от където намерих едното въже иска да му пратя снимка на ролката. Трудна работа, в момента съм сложил стария механизаъм да ми държи стъклото в горно, затворено положение и не ми се разглобява само заради една снимка. Не че няма и до там да стигна ако се наложи. Ако някой има някаква възможност да постне една снимка на тази ролка...странно но тя е червена.Всякаква инфо дали е оригинален този механизъм или от какво е слаган ще ми помогне да намеря въжето което ми трябва...
Механизмите за ел стъклата на ПОЛО 6N еднакви ли са?
Re: Механизмите за ел стъклата на ПОЛО 6N еднакви ли са?
Привет,
полото е 6N,
ролката от снимката беше от дясната страна (пътническата врата).От тази страна вече е оправено.
От страната на шофьора ролката освен, че е червена, може да се познае и по това, че няма зъби по вътрешния отвор и е с гладка повърхност...имаш ли спомен при теб от ляво как беше?
полото е 6N,
ролката от снимката беше от дясната страна (пътническата врата).От тази страна вече е оправено.
От страната на шофьора ролката освен, че е червена, може да се познае и по това, че няма зъби по вътрешния отвор и е с гладка повърхност...имаш ли спомен при теб от ляво как беше?
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
И двете са еднакви, това са си оригиналните.При тебе значи оригиналната е от дясната страна, другото е някакъв опит за ремонт.Аз бях опитвал какво ли не, сменях жило, лепих водачи, дълбах по-големи канали на ролката ефектът беше за кратко.Поръчах си от германия и сега мисля да поръчам и за другото стъкло.В България се предлага на цени над 160лв а този комплект излезе 70лв с доставката до вкъщи.
Не виждам да е ремонтирано, всички отвори за закрепване към вратата са прекалено точни, не ми прилича на ремонтирано, просто е сложен механизъм от друг модел който става за това поло...въпроса е от каква кола е, за да знам какво въже да търся...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”