Автомобилът ми е 1.4 16v 98-г. Проблемът е следния: При спиране колата гасне изведнъж (проявава се рядко, но зачестява) случвало ми се е и в завой-тоест гасне при нямаляване на скоростта -Спирачка+ полусъединител. Проблема не е в дроселовата клапа, защото оборотите са стабилни. На диагностика нищо не показа- грешни пари.
P.s- Като изгасне,можеш да я запалиш мигновено, нямам и проблеми с паленето, но си представете на завой да ти избяга сервото и да ти се заключи волана ... не е гот !
Мерси предварително.
Полото ГАСНЕ в движение Моля помогнете!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полото ГАСНЕ в движение Моля помогнете!
ами можеш да имаш някъде нещо пукнато по сервотоKamenitza написа:Автомобилът ми е 1.4 16v 98-г. Проблемът е следния: При спиране колата гасне изведнъж (проявава се рядко, но зачестява) случвало ми се е и в завой-тоест гасне при нямаляване на скоростта -Спирачка+ полусъединител. Проблема не е в дроселовата клапа, защото оборотите са стабилни. На диагностика нищо не показа- грешни пари.
P.s- Като изгасне,можеш да я запалиш мигновено, нямам и проблеми с паленето, но си представете на завой да ти избяга сервото и да ти се заключи волана ... не е гот !
Мерси предварително.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
писах ти и как да пробваш без серво ,поне да знаеш какво да правиш;успехKamenitza написа:След посещение в Мотоексперт и те стигнаха до заключението, че сервото ми диша. Забравих да каже ,че понякога при натискане на спирачката се качват малко оборотите, а те казаха, че е възможен и обратният ефект- да гасне.
Как да разреша този проблем със сервото (не ново серво.
Мерси предварително !
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
брей,много ни станал потаен форумаniks76 написа:писах ти и как да пробваш без серво ,поне да знаеш какво да правиш;успехKamenitza написа:След посещение в Мотоексперт и те стигнаха до заключението, че сервото ми диша. Забравих да каже ,че понякога при натискане на спирачката се качват малко оборотите, а те казаха, че е възможен и обратният ефект- да гасне.
Как да разреша този проблем със сервото (не ново серво.
Мерси предварително !

колега niks76 сподели,щото си мисля че и други го имат този проблем,но само четат

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”