Мн странен проблем с Поло 1.4 16v 101hp
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
Мн странен проблем с Поло 1.4 16v 101hp
преди от около 3-3,5 месеца се получи някакъв мн странен проблем.Колата когато и подавам газ между 1000-3000 оборота претрисаше отидох на комп та ми казаха от там да си махна катализатора и аз го направих ок с това имаше успех спря да претриса после се появи наи странния проблем когато му поддам рязко газ все едно нищо не правя и се задавя няма мощност едвам тръгва когато има наклон
използвам ръчната (а този двигател трябва да къса гумите от дърпане ) а няма душа да тръгне.Преди 2 дена ходих в Юнитреид на комп пичовете ми казаха че няма грешки на компа но и не ми казаха от какво е защото незнаят.Сменил съм горивени въздушен филтър,свещи и самия двигател съм му правил основен ремонт преди 5 месеца и е каран само 5000 км
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Мн странен проблем с Поло 1.4 16v 101hp
p3p1to написа: самия двигател съм му правил основен ремонт преди 5 месеца и е каран само 5000 км
Аз първо бих започнал с мерене на компресия!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бих прегледал дистрибуторната капачка и палеца!
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
и аз си мисля че е нещо по токовете.Ще го имам напредвит палеца и дистрибуторната капачка
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Имах такъв проблем.
Кабели.
Кабели.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Колега проблемът ти може да е в много неща, но просто изключи двигателя като едно от тях
Моят е толкова издухан вече, на газ го карам и пак не си иска гумите. Проблемът ти е някъде в тоците. Предполагам,че си чистил дросела, ако не си, не пречи и него да почистиш
Успех.
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
ами мерси колеги мисля да се отърва от това поло
мислех че с него ще се видя в парички малко но имам и една брава а тя се оказа по здрава от полото
питах да и сложа газ но ми казаха първо да управя проблема на бензин (около 100-200 лв ) после да отида за газ но неможело да е обикновенния газов инжекцион които е 600-700 лв а трябвало газов инжекцион които е близо 1000 лв и направо се отказах от тази кола но мерси мн все пак за отговорите ви 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Ами не се учудвам... то такива коли се продават вече , дето се чудят да тръгват ли да спират ли....
Както повечето хора биха ти казали , не избирай марка , а избирай запазена кола ... и късмет!
Май вече само късмет ни остана да си носим освен пари по автоборсите. Все умрели коли продават ... После еди -коя си марка била много чуплива .... ми не е , то като си купил умряла кола ....
Дано бравото излезе по запазена та поне да си имаш нещо за каране ...
Ако се замисли човек какво да си купи за 5000 лева различно от голф 3 и поло и пасатите .... едва ли . Но ето че и тези трите които казах са в кюпа ...
И ето как още един човек от днес ще казва "те тия фолксвагени са голями боклуци... аз имах едно поло.... повече в сервиза стои отколкото го карам ...
Както повечето хора биха ти казали , не избирай марка , а избирай запазена кола ... и късмет!
Май вече само късмет ни остана да си носим освен пари по автоборсите. Все умрели коли продават ... После еди -коя си марка била много чуплива .... ми не е , то като си купил умряла кола ....
Дано бравото излезе по запазена та поне да си имаш нещо за каране ...
Ако се замисли човек какво да си купи за 5000 лева различно от голф 3 и поло и пасатите .... едва ли . Но ето че и тези трите които казах са в кюпа ...
И ето как още един човек от днес ще казва "те тия фолксвагени са голями боклуци... аз имах едно поло.... повече в сервиза стои отколкото го карам ...
p3p1to написа:...но неможело да е обикновенния газов инжекцион които е 600-700 лв а трябвало газов инжекцион...
Що па да не може да е обикновена газова (за което обаче 600-700 лв. са много). 16-ките нали бяха с алуминиев всмукател (говоря за 6N 16V)
Колега, може да погледнеш и свещите как са, все пак и те си имат определен ресурс.
-
p3p1to
- Автомобил:
- Двигател:
данеповярваш то оправи се
било е центровка
а и да с тези стари коли мани.... само разходи не че и новите са по добри де (нова кола която е добра за мене е кола която е правена преди кризата поне се знае че не е "спестявано от никаде" от нея ) а умрелия ми фиат мога колеги да ви кажа че е тотал щета а полото си върви добре засега
но ще си го карам и това си е
а относно газовата оредба то тия пичовя взеха мн да се базикат с хората напоследък
но все пак мерси за коментарите
то това поло е вървяло мн
като го взех неможех просто да му се накефа как върви този дерак 
Телефона Н95 или Н95 8Г е? Ако не се оправи със софтуер - диагнозата е ясна: захранване!
Поста ти не е за този раздел, още по-малко за тая тема, моя също! Но все пак гледам да помогна колкото мога...
Поста ти не е за този раздел, още по-малко за тая тема, моя също! Но все пак гледам да помогна колкото мога...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”