Парно на Polo 6N1
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Парно на Polo 6N1
Интересува ме врътката за парното за клапа на входящия въздух ли е вързана или към кранче което спира притока на течност към отоплителя?
мисля че от лада и жигула насам няма друга дето с кранче спира притока на антифриз в радиаторчето
та съм почти сигурен, че врътката за топло/студено ти клати клапа, която регулира колко от входящия въздух влиза директно отвън и колко минава през радиаторчето.
дори съм мяркал една схема от къде точно минава въздуха и как се топли и студи, ама не си спомням къде...

та съм почти сигурен, че врътката за топло/студено ти клати клапа, която регулира колко от входящия въздух влиза директно отвън и колко минава през радиаторчето.
дори съм мяркал една схема от къде точно минава въздуха и как се топли и студи, ама не си спомням къде...
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парно на Polo 6N1
те4ността не се прекъсва кран4е няма,с врътката отваряш и затваряш клапата за въздуха4i4o-dido написа:Интересува ме врътката за парното за клапа на входящия въздух ли е вързана или към кранче което спира притока на течност към отоплителя?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”