Здравейте,
колата е поло 3 март 1996 г АЕХ двигател, 1.4 пълна инжекция с газов инжекцион Аутогаз
Проблема ми е следния: при преминаване на втора предавка в ниските обороти претръпва по леко на бензин доста по осезаемо на газ, това го прави и в трета скорост. Понякога играят оборотите на свободна, едвам се усеща на бензин но на газ е до половин оборот т.е. от 900 оборота пада рязко до 0.500 о подскача на горе не еднократно.
Много е изнервяща ситуацията. Започна след смяна на кабели и свещи, тъй като предишните даваха на късо. Сложиха ми някакви смотани кабели за 50 лв и свещи .
Сменял съм вече за 3-ти път кабели от Champion сега съм с Беру и свещи беру за газ. Сменяна е бобина основен ремонт на двигател няма запушени дюзи според мен( защото съм имал този проблем като карах с бензин от OMV колата тогава си гаснеше след вкарване на свободна предавка и съм го решавал това след четене по форума с Choke cleaner спрей)
Дистрибуторна капачка е сменяна с палеца поне 3 пъти . Вакуумни маркучи са ок там ако не е наред оборотите прескачат постоянно.
Така че дайте решение вече съм така 1.5 година и барем да се скапе тва нещо да разбера от какво е ...
Аз имам някаква иде,я но не искам да ви давам мнението си сега може би по нататък в темата.Благодаря ви предварително!
Проблем с Поло 3 1.4 i 1996г. с газов инжекцион предръпва
-
dgarchitect
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”