Стават ли халогените от старата за цялата броня на 6n?
Стават ли халогените от старата за цялата броня на 6n?
Здравейте колеги имам поло 1.6 95 година и беше с разделените брони с халоген.Бях претарпял лек удар и ми се отлупи боята а и долу на металната част имах много ражда,задната ми също беше ударена,така че ми изпаднаха две от целите брони същият цвят като моят и реших да си ги взема.Монтирах ги всичко си пасна идеално само че тази която взех няма решетките с отворите за халогена.Откачих халогените защото ми казаха че са били различен модел за тази броня.Намерих на една морга сащата броня с халогени и те бяха квадратни като моите само малко по одължени. Въпросат ми е дали като монтирам моите си ще си паснат или да тарса от другите ??? благодаря ви предварително !!!
Re: Стават ли халогените от старата за цялата броня на 6n?
Незнам дали стават, но ако стават можеш ли да провериш какви пари е десен халоген в тази морга кадето си намерил за цялата броня че онзи ден ме удариха на работа на паркинга и останах без десен халоген а в шумен никаде по автоморгите няма поло с цяла броня 
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Сам прецени. Първите са широка броня, вторите тясна

- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно могат да се преправят ама не знам дали ще стане да се насочи правилно светлината.Има и още нещо което не става, капаците на широката броня за халоген и за без халоген не стават.
Добре поне отзад буксите дали са паснат или и те са различни ???
Братле ,ами кое не си пасва на капаците на прав поглед са съвсем еднакви само с разлика,че имат отвор?
цената на на халоген от морга марка hella е 60 лв броиката,но моето мнение е че тази цена е доста висока ...
Братле ,ами кое не си пасва на капаците на прав поглед са съвсем еднакви само с разлика,че имат отвор?
цената на на халоген от морга марка hella е 60 лв броиката,но моето мнение е че тази цена е доста висока ...
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Нови на Хелла комплекта са 450 лв 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”