Туниране на боя- колко и къде ?
- skuderiq
- Автомобил: polo 6n
- Двигател: AEV
Туниране на боя- колко и къде ?
Здравеите, имам няколко въпроса за които моля за отговор
имам поло 6н1 и малко китосах задния калник,боята ми е тъмно син металик,някои знае ли къде мога да си намеря същият вид боя ,колко ше ми трябва за задния калник на хечбек Поло 6н1 , и колко струва 100мл боя ??? Благодаря предварително
и къде пише номера на боята ми
Поздрави 
- avanto
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Туниране на боя- колко и къде ?
За моята бях питал за тъмно син металик и ми обявиха цена 35 лева с пълненето в спрей за 100ml. Обаче не си спомням лак дали имаше вътре или трябва отделно да се купи. Лак в отделен флакон беше 7 лeвa по спомен.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Поправи си заглавието, че е трагично! Боите имат тОнове, а не тУнове.... 
П.П. Лак винаги се продава отделно най-малкото поради факта, че се пръска след нанасяне на основата.
П.П. Лак винаги се продава отделно най-малкото поради факта, че се пръска след нанасяне на основата.
-
taran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като гледам си от Костинброд.Влизаш в София,по бул Европа.На втория светофар е бившата штколадова фабрика Малчика,сега Нестле май...До оградата й са залепени магазин за авто бой,гумаджийница и д.р.От дясно са една странна сграда,дето продават мотори,автомивка и Дом на камиона.
Кода на боята е на хартиен стикер в багажника,ако не го намериш мацките ще ти го намерят.
Цените за база са от 45,до 120 лв за литър(предлагат 4-5 марки боя).Лаковете са от 30, до 100лв.Пълнят и в спрей.
Може да ти стигнат 100 гр.,но по-добре си вземи 150.Ако остане,със сигурност ще стигне.
Успех!
Кода на боята е на хартиен стикер в багажника,ако не го намериш мацките ще ти го намерят.
Цените за база са от 45,до 120 лв за литър(предлагат 4-5 марки боя).Лаковете са от 30, до 100лв.Пълнят и в спрей.
Може да ти стигнат 100 гр.,но по-добре си вземи 150.Ако остане,със сигурност ще стигне.
Успех!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”