Значи колата е купувана чисто нова преди 3 години, а като година на производство сега може би е на 6, 7 години. Възможно ли е да няма централно заключване, защото от коя да е врата, багажник, нито от дистанционното на алармата не заключва всички врати. От както е купувана няма и затова реших да ви питам не че е чак невъзможно, но кола на няколко години да няма центрлано? и другото въпросче ми е климатика не духа както трябва студено дали ще трябва да се зарежда фреона?
Няколко въпросчита свързани с VW Polo 4 Facelift
- c7aH4eB
- Автомобил:
- Двигател:
Няколко въпросчита свързани с VW Polo 4 Facelift
Здравейте колеги. Имам едни скромни въпросчита за едната служебна кола, която е VW Polo 4 и те са:
Значи колата е купувана чисто нова преди 3 години, а като година на производство сега може би е на 6, 7 години. Възможно ли е да няма централно заключване, защото от коя да е врата, багажник, нито от дистанционното на алармата не заключва всички врати. От както е купувана няма и затова реших да ви питам не че е чак невъзможно, но кола на няколко години да няма центрлано? и другото въпросче ми е климатика не духа както трябва студено дали ще трябва да се зарежда фреона?
-
StrEagle
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Re: Няколко въпросчита свързани с VW Polo 4 Facelift
Възможно е колега, алармената система е екстра, която струва към 400лв. Макар че, ако ключовете са с 3 бутона за заключване/багажник/отключване..? Не знам дали ги дават на коли без алармена система.
Последна промяна от StrEagle на Пон 19 сеп 2011 14:43, променено общо 1 път.
- c7aH4eB
- Автомобил:
- Двигател:
StrEagle написа:Възможно е колега, алармената система е екстра, която струва към 400лв. Макар че, ако ключовете са с 3 бутона за заключване/багажник/отключване..? Не знам дали ги дават на коли с алармена система.
Не е сгъваем ключ с 3 бутона, а е ключ и отделно дистанционно.
Благодаря за отговора ти, а относно другия ми въпрос някой ще сподели ли мнение?
c7aH4eB написа:StrEagle написа:Възможно е колега, алармената система е екстра, която струва към 400лв. Макар че, ако ключовете са с 3 бутона за заключване/багажник/отключване..? Не знам дали ги дават на коли с алармена система.
Не е сгъваем ключ с 3 бутона, а е ключ и отделно дистанционно.
Благодаря за отговора ти, а относно другия ми въпрос някой ще сподели ли мнение?
Закарай я на профилактика на климатика и там ще се разбере от какво има нужда...
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
климатика е обслужва на 2 години,съответно вие я карате от 3,преди това е била в гаранция още 3.В гаранция ги пипат само ако има проблем,понеже системата е напълно нова и първото обслужване се прави на 3 или на 5 години според колата (след края на гаранцията),от там през 2 години,ако колата е по-стара от 10-тина години или е Голф 4,Ауди А3,Ауди ТТ,Seat Leon до 2002-ра,Skoda Octavia 1 или Octavia Tour (правят се до 2009-та мисля,но са на базата на старото купе и старите двигатели) и т.н. с един определен тип компресори - всяка година задължително.
Общо взето това Поло е с така наречения компресор с variable displacement и се управлява изцяло електронно.Може да не вее добре,защото няма фреон,може да не вее добре заради прецакан клапан на компресора или заради механичен проблем точно със системата за variable displacement на компресора,което е сериозна мъка при всички VW модели след 2002-ра (не засяга Пасат В5.5,те до кря на модела са си със стария компресор).Профилактика му е майката.
Иначе аз съм виждал Ауди А4 дето уж е луксозна кола без централно,произведена 98-ма година.Карах служебен Партнер 2009-та производство без централно,нищо чудно и тази да няма,макар че има климатик,пък да няма централно...знам ли

Общо взето това Поло е с така наречения компресор с variable displacement и се управлява изцяло електронно.Може да не вее добре,защото няма фреон,може да не вее добре заради прецакан клапан на компресора или заради механичен проблем точно със системата за variable displacement на компресора,което е сериозна мъка при всички VW модели след 2002-ра (не засяга Пасат В5.5,те до кря на модела са си със стария компресор).Профилактика му е майката.
Иначе аз съм виждал Ауди А4 дето уж е луксозна кола без централно,произведена 98-ма година.Карах служебен Партнер 2009-та производство без централно,нищо чудно и тази да няма,макар че има климатик,пък да няма централно...знам ли

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”