Таблото гасне странно
Таблото гасне странно
Странно,почти винаги осветлението на таблото гасне при затваряне на десния прозорец. След като загася фаровете и ги запаля отново таблото светва, операцията е за секунди но в движение това е опасно и трябва да спирам или да карам с тъмно табло. Когато съм сам няма проблем-не отварям от дясно но това не е решение. Колата е Поло98,АЕЕ.
Re: Таблото гасне странно
Проблема е много странен. Аз не намирам каква може да бъде връзката между затварянето на дясния прозорец и осветлението на таблото. Изглежда колегите от раздела на Поло не са имали подобен случай и не коментират. Опитах да пусна темата в основния форум където може да се намери патил с нещо подобно но темата автоматично се премести в форума за Поло. Може причината да е, че в текста има "Поло". Дано не нарушавам правилата на сайта.
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Таблото гасне странно
Моето въобще угасна. Като се рових навремето разбрах, че проблемът ти е свързан с тоците - някъде би трябвало да ти окъсява дясната машинка и компа преразпределя напрежението по важните места. Проблемът е по - изразен при слаб акумулатор. На мене ми пуснаха напрежение директно през предпазител 5А и се прекъсваше някакво захранване към радиото - ако го намериш м/у постовете ми, аз вече не помня. Поздрави.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”