VW Polo 1.4 - 1997г. - проблеми с оборотите

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
rumbateh
Автомобил:
Двигател:

VW Polo 1.4 - 1997г. - проблеми с оборотите

Мнениеот rumbateh » Нед 02 окт 2011 12:56

Здравейте колеги.Имам VW Polo 1.4 производство 1997г.с двигател AEX.Вече почти година откакто го имам но проблемите не престават.Първо си палеше когато иска ,сутрин примерно запали без проблем след половин час не ще след15мин. пак пали без проблем.1.Смених му бобината на стартера с нова по съвет от майстор70э.Пак същата работа.2Смених му акумулатора с друг втора употреба 50э След две седмици и той се скапа,смених го с друг +10э от същия магазин но пак същата работа .Купих си JUMСТАРТЕР и като изгасне паля с него .Акумулатора уж е добре но не ще да запали нито върти стартера нито изхвърля бендикса.3 Май месец отидох при един приятел майстор сменя съединителя 200э и се чудихме къде губи водата но никой не се сети че може еиздухана гарнитур.На връщане от майстора изхвърли водата и пак обратно при майстора 4.Смяна на водна помпа гарнитури термостат глава втора ръка шлайфане труд 645э.След ремонта продължаваше пак да не пали всякога освен това на празен ход менеше оборотите от 900/1050об.След 2седмици смених придни амортисьори,ангренажен ремък и ролка на ангренажният римък 150э.След това закарах Полото в сервиз за компютърна диагностика заради оборотите65э. Там казаха че са я оправили 90% но уви работеше си по същият начин .След това я закарах при един български майстор той също нищо същественно не направи но поне пари не ми взе ,той ме закара при едни араби уж били най добрите в Лимасол.след 2седмици и200э те поне оправиха проблема с паленето сега пали без проблем.но си остана този с варирането на оборотите.Преди като спра и река да тръгна предърпваше мислех че тогава падат оборотите но нее това от съединителя е но той е нов.Помогнете отворен съм за съвети и експерименти. :banghead:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”