10 / 100

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
JamesonGB
Автомобил:
Двигател:

10 / 100

Мнениеот JamesonGB » Пон 17 окт 2011 9:01

Здравейте.
Малко преди да падне снега колата ми гореше 10 / 100, това нормално ли е ? 1.4 ; 60 коня 95та. От какво може да се е качил разхода (освен от леко студеното време)и колко трябва по принцип да ми гори (градско)аз мисля 6-7 / 100 (или преди поне толкова ми гореше) :bishop :bishop :bishop

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Re: 10 / 100

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 17 окт 2011 9:18

dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее" :screwy могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.

айде пробвай пак!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”