Колеги много се извинявам ако темата не е на мястото си но все още разучавам форума.
Сега малко по темата:Имам Ww Polo 1995 с двигател 1043 АEV, тъй като той се повреди
а тук във форума прочетох някой бещица за този модел двигатели и виждам че от тях нищо не става
,искам да ви запитам с какъв модел двигател мога да го заменя без да преправям нищо?
в смисъл много не разбирам от тези нещица и ако може да ми обясните по подробно ще ви бъда много благодарен ...
Тъй като ходих при няколко майстора и те ми казаха че само този модел AEV ставал на моето купе,окачване,инсталация
и т.н.
Polo 1995-АEV - Заменим двигател Помощ?
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 1995-АEV - Заменим двигател Помощ?
можеш да минеш към АЕЕ правено е вече но инсталацията и компа трябва да смениш без да пипаш нищо при прехвърлянето на друг двигател само да го хвърлиш в коша няма да стане
Последна промяна от anonimko на Чет 03 ное 2011 13:15, променено общо 1 път.
Можеш да минеш към 1.6 АЕА сменяш само компа и си ти инсталация несе сменя но и кутията може да ти дойде после много къса 

- vqnkov
- Автомобил:
- Двигател:
Благодарско колеги че се отзовахте на запитването ми 

Ама как ще се рязка, кофтито е че ще вдига само 100 до 145км.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега един 1.6 аеа може да намериш под път и на път.Ще стане лесно,прост и доказан двигател,но проблема му е,че е малко ламя(8 10 градско),но пък е евтин за газифициране и пада драстично разхода...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”