) и на мен ми се получи същото ,пускам тази тема как се справих аз с проблема:Причината е ,че има една малка пластмаса която много се натоварва и се чупи като стягаме капачката по-силничко при затварянето и. Получава се така ,че после дори и да заключим капачката тя може да се отваря защото "контрата" и задържа и не може да се освободи заради счупената част
1. Премахваме гуменото уплътнение на капачката 1 отбелязано на снимката , после ще видите 4 копки които трябва да се освободят (отбелязана е само едната на снимката със стрелка) за да се разглоби капачката (не е особено лесно, но с тънки отверки и достатъчно инат става работата)

Резултата е този :

След което изваждаме тази част и издърпваме скобата означена със стрелката за да освободим и извадим патрона

Зад патрона ще видите въпросната счупена част в която има една пружинка. На снимките по долу частта вече е "ремонтирана". Ремонта се състои в това да се пробият две малки дупчици в пластмасата в които да се напъха телчица (означена със стрелка на снимката)изпълняваща ролята на контра и по този начин се заменя частта която се е отчупила. Разбира се вие можете да предпочетете да я залепите или нещо от сорта ,но за мен това което съм направил е по-доброто решение. Като за да намаля напрежението върху телчето отрязах 2-3 от навивките на пружинката на снимките. Това е в общи линии което направих аз и резултата е положителен.

Сглобяването е много лесно - всичко по обратен път!
Успех!!!

..започвам да се притеснявам, че няма да мога да го сглобя...