Халогени за Поло '91 и поставянето им

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Халогени за Поло '91 и поставянето им

Мнениеот minimiro » Пон 10 яну 2005 1:43

здравейте пичове
нещо ми се върти из главата тез дни 'дъл да не зема да си хакна едни халогени на предвидените за това места в предната броня....

та въпроса ми е.... кви аджеба са верните халогени за там и как се свързват и управляват отвътре?
И другото, как се прорезват отворите в бронята, щот те хубу са маркирали местата ма предполагам трева се дупчи и реже.....

кат съм се обадил, да питам и за другото дет се сещам.... фара за мъгла, задния не ми бачка....странно, има крушка тя работи, фасунката изглежда да е наред - няма окиси.... странното е че и вътре на таблото копчето за тоз фар не му свети индикацията при пуснати светлини като на нагревателя за задния джам примерно...къде да търся проблема, някой неква идея?

благодаря

Потребителски аватар
niko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko » Сря 23 мар 2005 10:24

вързват се към копчето за мъгла намирасе до това на задните реотани.оргиналните халогени светиат много слабо

Потребителски аватар
minimiro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Съб 26 мар 2005 23:20

таз вечер пак реках да се зачопля и да видя защо не ми свети задния габарит за мъгла, не свети също и т'ва копче до копчето за нагревателя...

Извадих го и :roll: умислих се...ми нема букса, нема дявол...наизвадих сичките кабеляци дет са там вътре в конзолата...тц нема кабели свободни, камо ли пък и с такава букса.... и ко са... кат си туриш халогенчета, ти се появява и таз букса и парелно с тех печелиш (на първото/второто положение на копчето) и заден габарит за мъгла ли?

:shock:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: Халогени за Поло '91 и поставянето им

Мнениеот Kozunak » Съб 16 апр 2005 13:12

minimiro написа:кат съм се обадил, да питам и за другото дет се сещам.... фара за мъгла, задния не ми бачка....странно, има крушка тя работи, фасунката изглежда да е наред - няма окиси.... странното е че и вътре на таблото копчето за тоз фар не му свети индикацията при пуснати светлини като на нагревателя за задния джам примерно...къде да търся проблема, някой неква идея?

благодаря

провери си бушоните.щом не ти свети и лампичката на таблото според мен сичко е изправно но много е вероятно да е изгорял бушон!надявам се да съм ти бил от полза.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 16 апр 2005 13:22

minimiro написа:таз вечер пак реках да се зачопля и да видя защо не ми свети задния габарит за мъгла, не свети също и т'ва копче до копчето за нагревателя...

Извадих го и :roll: умислих се...ми нема букса, нема дявол...наизвадих сичките кабеляци дет са там вътре в конзолата...тц нема кабели свободни, камо ли пък и с такава букса.... и ко са... кат си туриш халогенчета, ти се появява и таз букса и парелно с тех печелиш (на първото/второто положение на копчето) и заден габарит за мъгла ли?

:shock:

Би трябвало да има инсталация поне за задните, а инъче ключа е на две степени и може да си го нагласиш както ти кефне.Според свързването може да го направиш на първа степен да светят само предните или само задните а на втора и отпред и отзад :wink:

Потребителски аватар
niko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niko » Вто 19 апр 2005 11:03

Провеи си меката връзка между задната врата и купето. Вземи от някой копче и пробвай може да е от него.

Потребителски аватар
minimiro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Вто 19 апр 2005 11:12

minimiro написа:Извадих го (копчето) и :roll: умислих се...ми нема букса, нема дявол (в копчето нищо не е включено)...наизвадих сичките кабеляци дет са там вътре в конзолата...тц нема кабели свободни, камо ли пък и с такава букса.... и ко са...

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Съб 10 сеп 2005 12:16

Колега кво стана?сложи ли халогени?ако да то сподели :D
П.П. хм моето и копче няма, от каде се взимат тез копчета?

Потребителски аватар
minimiro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Съб 10 сеп 2005 23:23

Не, не стигнах дотам чак...
ма инак от една морга си взех тва копченце и жичкаджията ми изрови нейде из таблото кабелите и ги навърза и сега поне задния фар за мъгла бачка... мноу полезен и нощно време за задна ;)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

А какви са халогените?

Мнениеот wili98 » Сря 14 сеп 2005 8:41

minimiro написа:Не, не стигнах дотам чак...
ма инак от една морга си взех тва копченце и жичкаджията ми изрови нейде из таблото кабелите и ги навърза и сега поне задния фар за мъгла бачка... мноу полезен и нощно време за задна ;)

Може ли да споделиш кви са халогените, които слагаш, паснали ли са добре, ква марка, колко пари и други подробности...
Защото и аз съм решил да правя такваз шмекерия, да ми свети, ама искам да стане прилично, да не си личи кърпеният елемент....

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Малко инфо с линкове по въпроса

Мнениеот wili98 » Сря 14 сеп 2005 23:27

http://members.aol.com/junctionterrace/wiringloom.jpg

На тази картинка са показали жака който е за фаровете за мъгла намира се точно до бушоните... :) Васкооооо скътахме ти малко работа...

А за съжаление не намерих някакви светлини за мъгла, който да пасват без прекрояване освен тези :
http://www.tuningzubehor.com/cfb.asp?pg ... eh=0&cso=0
цена - по добре не гледайте.. не знам дали са USD или какво... :(

Иначе малко инфо на англйиски от тук:
http://www.porka.net/forum/viewtopic.ph ... fog+lights
http://www.porka.net/forum/viewtopic.ph ... fog+lights

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 20 сеп 2005 13:03

от таз букса на каде би трябвало да тръгват кабелите?кам ключето на таблото ли?а ако намериш и тази за габарита за магла ште черпим с бира :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 20 сеп 2005 13:22

Maks написа:от таз букса на каде би трябвало да тръгват кабелите?кам ключето на таблото ли?а ако намериш и тази за габарита за магла ште черпим с бира :wink:

По скоро към халогените или към реле, за халогените..
Не въм се занимавал да взема мултицета, но 90% съм сигурен че дава 12в като включиш халогените :)

А тази за габарита за мъгла, би трябвало да си е направо отзад вързана на левият стоп и да свети.. Там няма букси.
Ако не работи -> крушка, ключ, или бушончета :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”