Проблем с парното на POLO2
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
Проблем с парното на POLO2
Имам POLO2. Проблема е че от отворите за парното до прозореца които се затварят с врътките, духат само студен въздух! парното работи нормално като се насочи клапата към прозорците или краката, но към купето духа само студено!КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА
- LORD KilleR
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AAU 1993
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за какво ти е да го тунинговаш? мисля, че немеца добре го е решил това да духа студено на страничните стъкла и по този начин се изравнява външната и вътрешната температура и стъклата не се потят. а и при поло-2 по начало рядко се потят страничните стъкла за разлика то някои други модели и марки (този проблем например е прословут при опел, дори и при по-новите модели). е, вярно че е малко некомфортно да ти духа студено в лицето, но нали го пускаш за няколко минути само. все пак ти си решаваш.
колеги, леко ще се отклоня от темата и ще ви призова да пускате малко по-сериозни теми от тези които се пускат в раздела за поло: "не ми светят късите", "какви джанти да си сложа", "не ми духа парното", "на приятелката ми не й идва вече трети месец".... толкова ли са здрави тези пола, че да няма какво да се пише
я вижте какво става по другите раздели я!...
колеги, леко ще се отклоня от темата и ще ви призова да пускате малко по-сериозни теми от тези които се пускат в раздела за поло: "не ми светят късите", "какви джанти да си сложа", "не ми духа парното", "на приятелката ми не й идва вече трети месец".... толкова ли са здрави тези пола, че да няма какво да се пише

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”