http://prikachi.com/images/354/4089354y.jpg
http://prikachi.com/images/361/4089361K.jpg
Имат ли някакво предназначение двата необозначени светодиода?От дясно наляво първия и третия.Които са от двете страни на светлината за ръчната.Ако нямат бих могъл например да ги свържа да ми показват други допълнителни самоделни опции.Например че не съм сложил колана или не съм заключил задния капак...
Polo 1994 AAU 45/33 за какво са светодиодите
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Polo 1994 AAU 45/33 за какво са светодиодите

Ето тук можеш да видиш за какво са.
Това в момента, ако не се лъжа, са някакви тапички декоративни, а не светодиоди. Сложили са ги, колкото да няма дупки.
Поздрави
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Добре.Единия го видях,макар че не знам какъв е символа под него.За температура на маслото ли какво?Както и да е.Ми трябва да отворя таблото и да видя има ли кабеляци към тях ако евентуално реша нещо да правя.Благодаря за инфото.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
porko написа:Добре.Единия го видях,макар че не знам какъв е символа под него.За температура на маслото ли какво?Както и да е.Ми трябва да отворя таблото и да видя има ли кабеляци към тях ако евентуално реша нещо да правя.Благодаря за инфото.
символа, предупреждава за прегряване на двигателя - nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
То колега, и да го отвориш предполагам, че няма да минеш само със свързване - датчици и подобни неща ще потрябват в зависимост от екстрите/символите за да работят както трябва... Но най-вероятно както каза колегата по-горе не са светодиоди, и при мен на Пасат-а където няма иконки са "фалшиви лампи".
А това последното да не би да е Енджин Чек-а?(всъщност имат ли го Поло-тата от тези години?)

А това последното да не би да е Енджин Чек-а?(всъщност имат ли го Поло-тата от тези години?)

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Това за водата го имам аз, трябва да видя последното дали го има
Тая лампа е да за прегряване или за казанче без антифриз останало, ако има датчик.
Тая лампа е да за прегряване или за казанче без антифриз останало, ако има датчик.
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
По-скоро си мисля, че е за казанче. До моето казанче стига една букса, която ако не я окъся с тел и въпросния светодиод свети постоянно (или мигаше, не помня). Явно има и казанчета за такова поло с място за датчик/букса.
nosex написа:porko написа:Добре.Единия го видях,макар че не знам какъв е символа под него.За температура на маслото ли какво?Както и да е.Ми трябва да отворя таблото и да видя има ли кабеляци към тях ако евентуално реша нещо да правя.Благодаря за инфото.символа, предупреждава за прегряване на двигателя
Като започне да му ства топличко светва този диод а като ти намалее течността в казанчето за антифриза започва да мига
Последнито досега не съм виждал да го има според мен е на Г40 някакъв датчик за турбината ама колегите трябва да кажат :Р
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Има и GТ с такъв датчик за нивото на антифриза.
Последната лампа и при мене не е активна - и аз се чудя за какво ли е.
Последната лампа и при мене не е активна - и аз се чудя за какво ли е.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Hary_ написа:Последнито досега не съм виждал да го има според мен е на Г40 някакъв датчик за турбината ама колегите трябва да кажат :Р
Ето казвам, не е нещо специално при G40, защото G40 няма "турбо", а компресор, който е изцяло механична част, до последния болт и такива датчици няма въобще изобщо!
А това ми звучи най-вярно!
vladko1001 написа:последната "дупка"е за подгрева на свещите на нафтовия мАтор..поло 1,4 Д
Последна промяна от Volkov на Сря 30 ное 2011 21:57, променено общо 1 път.
-
exalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Да, първата лампа е да ти покаже че ако не спреш веднага, след една минута ще ти хвърли антифриза и ще духне гарнитурата. Датчика и се намира на главата до този за налягането на маслото.Еднакви са на външен вид.
Но при колегата вместо червена лампа има червен сектор на скалата за температурата. А при тези със лампа секторът си е черен.
Другата дупка е опционална,може да си бодне човек там диодче за нещо друго!
Поздрави!
Но при колегата вместо червена лампа има червен сектор на скалата за температурата. А при тези със лампа секторът си е черен.
Другата дупка е опционална,може да си бодне човек там диодче за нещо друго!
Поздрави!
- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
последната "дупка"
е за подгрева на свещите на нафтовия мАтор..поло 1,4 Д 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”