:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

POLO 2001,проблем с алармата?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kir0w
Автомобил:
Двигател:

POLO 2001,проблем с алармата?

Мнениеот kir0w » Съб 17 дек 2011 22:08

Здравейте колеги,имам ПОЛО 2001 1.4 бензин,от 3-4год..и до скоро не ми беше правил кой знае какви проблеми...от известно време бера страхотни ядове с акумолатора (поне така си мисля)
Следния проблем е,преди ми падаше акумолатора през 2-3 месеца и ми казаха,че е от релерегулатора на динамото и го смених...в следващата година не срещнах проблеми...
До тук добре ! :bishop :D
Един път се прибирах от СЛънчев бряг до Бургас и посредата на пътя ми се включи алармата..много яко се получи...както и да е и от тогава алармата ми се ебава супер яко...когато заключа колата,алармата изключена...когато карам колата лампата на алармата светва :lol: и така и така...си карам без "проблеми" и преди 2 седмици акомулатора ми падна..заредих го,не обърнах внимание на алармата пак и днеска на бензиностанцията пак ме остави тъпия акомулатор(1,5год) мислех,че може да е от стартера но ми дадоха ток и сега си пали...въпросите ми са следните :)

1.Може ли да ми пада акомулатора от алармата ?
2.ако изключа алармата ще дърпа ли ток още ? (тъп въпрос но не му знам отг :lol:)
3.Ако има значение,от вчера ми свети една лампичка жълта с един човек с колан и отпред едно топче... мисля,че трябва да е за AIRBAG-a...но не знам защо свети??? идеи ???
4.Някъкви други идеи имате ли ?

Надявам се някой ако е имал такива проблеми да ги сподели :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”