Парно на Поло 1995 1.6 с климатик

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
HSGeorgiev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Парно на Поло 1995 1.6 с климатик

Мнениеот HSGeorgiev » Нед 05 ное 2006 16:42

Здравейте,
От известно време чета форума. Съжалявам, че най-вероятно за пръв път ще открия тема с много глупав въпрос. Молбата ми е да коментирате конкретен случай:
Забелязах (покрай застудяването, разбира се), че любимата ми кола (Поло 1995, двигател 1.6 кубика, моноинжекция с климатик) няма парно. Между другото, купих колата преди около 3 месеца. Закарах я при монтьора си вчера и днес той каза, че първо "всичко в таблото около парното е потрошено" и още, че "трябва да се разглоби всичко отдолу, да се достигне до двигателя и се пусне принудително". Само че това трябвало да го направи на спокойствие, тоест по-късно. Каза също, че сега ще работи, но слабо. Извадил е едно жило между другото, което в момента е в жабката под волана. В интерес на истината, нищо не разбрах от това, следобяд пробвах колата, температурата на таблото премина 70 градуса, но от всякъде си духа само и единствено студен въздух. Бих искал тези от вас, които разбират, да ми подшушнат дали съм на прав път с подхода си към този проблем...
Благодаря предварително и още веднъж се извинявам за може би глупавия въпрос.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Нед 05 ное 2006 18:44

Почти съм убеден че имаш проблем с термостата. А това че иска на спокойствие да ти пипа по колата, ми се струва че иска да ти крънка парици...

Потребителски аватар
Andro_098
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andro_098 » Нед 05 ное 2006 19:06

най вероятно врътката ти на парното е зациклила само на студено и неможе да се върне (тя се върти, но жилото не мърда ) аз съм така обаче с регулирането накъде да дука ( в крака, лице ..... ) така ми е зациклила да духа ,без в краката

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”