Polo 6n - пропаднало предно ляво ел. стъкло
-
silver_laidi
- Автомобил:
- Двигател:
Polo 6n - пропаднало предно ляво ел. стъкло
здравейте колеги ,моля помагайте ! Имам Поло ,97 г. и днес като си отворих предният ляв прозорец/електрически / стъклото ми пропадна и не мога да го вдигна.Чува се, че машинката работи но не се вдига ,какво да правя ? :bowdown
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 09 яну 2012 9:34, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие!
Причина: редактирано заглавие!
Re: пропаднало предно ляво ел. стъкло на Поло 97г.
Купуваш си водачи от тук и сменяш http://emk-33.com/shop/product_info.php ... s_id=54785 продават се и по магазините за авточасти.Ако не можеш да ги смениш в някой сервиз за автостъкла ще ти направят тази услуга но по принцип вземат от 35 до 50 лв за врата.
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
Може и жило да се е скъсало, докато не се отвори не може да се каже дали са точно водачи, аз съм ги ял и при двата случая, един път жило и след това на другото стъкло водачи.
-
silver_laidi
- Автомобил:
- Двигател:
БЛАГОДАРЯ ви колеги ,наистина водача беше счупен смених го с нов от магазина.Сега всичко е наред,много труд положих но прозорецът ми работи като нов

-
dedicha
- Автомобил: Toledo2 Leon3 VW Golf 4
- Двигател: 101HP 115HP TSI 115HP FSI
Здравейте, на моето поло96г. предното ляво ел. стъкло за заклинва/запецва при вдигане и трябва да му помагам с ръка- кажете от какво може да бъде ?
dedicha написа:Здравейте, на моето поло96г. предното ляво ел. стъкло за заклинва/запецва при вдигане и трябва да му помагам с ръка- кажете от какво може да бъде ?
Аз имах абсолютно същия проблем докато не спря напълно и не можах да го вдигна до горе. Отидох в сервиз, но за съжаление, и те не можаха да го оправят. Казаха, че моторчето ми е напълно отишло по дяволите, да съм си търсела ново
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Много често просто блокират,моето също беше така,отворих и прегледах всичко,сега си работи като ново!
-
dedicha
Значи моторчето работи ОК. Днес разчастих вратата, но не съм свалил механизма, защото до понеделник няма да мога да купя части. Когато свалям стъклото всичко работи ОК, когато тръгне нагоре изглежда от едната страна дърпа по-силно и то тръгва на криво и спира. Водачите изглеждат ОК, но само външно, може да са износени отвътре и да заклинва едното на криво. Дано само да не е жило, че тогава ще трябва сигурно да се изръся за целия механизъм. На другата кола- сеато толедо99 беше същата работа, първо се прецака едното, в аутотехника ме оръсиха ЯКО и го осраха, после другото се прецака и ми го оправиха в един сервиз за 80 лева, но тоя път ще се пробвам сам.
Иначе ето едно клипче как се сваля кората, ако някой има затруднение http://www.youtube.com/watch?v=5RGqxQ8CT2g
Иначе ето едно клипче как се сваля кората, ако някой има затруднение http://www.youtube.com/watch?v=5RGqxQ8CT2g
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
И жилата се сменят!
-
dedicha
Хехе, нещата се оправиха с малко графитена смазка на ролките, жилата и водачите,няколко часа работа и разход 1,40 за смазката.
Сега стъклото се вдига 2 пъти по бързо в сравнение с това от другата страна, май и там ще се повтаря операцията, ама няма да е сега, че ще ми дойде в повече
Сега стъклото се вдига 2 пъти по бързо в сравнение с това от другата страна, май и там ще се повтаря операцията, ама няма да е сега, че ще ми дойде в повече
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”