Polo 6n2 - Пръскалка на бронята тече
- dskonnect_night
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Polo 6n2 - Пръскалка на бронята тече
Здравейте, имам проблем с лявята пръскалка на бронята на Полото! Пълня казанчето за вода и изтича за два дни. Предполагам, че е от въпросната пръскалка, защото капе над халогенката. Питането ми е как да разглобя пръскалката за да отстраня теча? много ще съм благодарен за малко INFO. С;ед малко ще кача и снимки 
Последна промяна от Bobi_S13 на Пет 27 яну 2012 9:28, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие!
Причина: редактирано заглавие!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пръскалка на бронята тече на Polo 01' GTI
Трябва да свалиш бронята! Но за да свалиш бронята трябва първо да махнеш капачето на пръскалката!
Ако го захванеш хубаво с нокти и го издърпаш нагоре, тя излиза пръскалката, тогава разкачаш капачето, след това сваляш бронята и действаш!
Ако го захванеш хубаво с нокти и го издърпаш нагоре, тя излиза пръскалката, тогава разкачаш капачето, след това сваляш бронята и действаш!
-
vasko007
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеи .Аз имам същата кола и знам всичко за моделите лупо и поло гти .Не трябва да сваляш бронята.сега ще ти дам една идея да пробваш.мисля че ще стане.Заставаш пред развалената от която капи водата,колата да е запалена с запалени светлини казваш на някои приятел да натисни лоста а ти седиш отпред и като изкочат е хващаш за тялото и трябва да държиш здраво.след това има по тялото едни зъбчета може да е изкочило навън и просто трябва да го натиснеш надолу да защипят всички зъбчета.Мисля че ще се справиш...Успех мога да дам и малко снимки до два три дена
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasko007 написа:.......
Капачето за пръскалките може да се извади с ръка. Със силно дърпане нагоре. Без да се налагат двама човека с описаната процедура
- dskonnect_night
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
N1P0 написа:vasko007 написа:.......
Капачето за пръскалките може да се извади с ръка. Със силно дърпане нагоре. Без да се налагат двама човека с описаната процедура
мерси
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”