VW polo ||| 1.4 60k 1997 проблем
-
vihrushkata
- Автомобил:
- Двигател:
VW polo ||| 1.4 60k 1997 проблем
Здравейте имам 1 проблем вече два пъти ми се случва както си карам и спра на светофар и изгасне. Върти ама не пали. Първия път го изчаках 15 минути и запали, вторият го чаках поне 30 минути и пак не запали и го оставих на улицата и на другия ден запали
. Ходих при майстор и ми каза да сменя бобината и я смених и пак същото ми се случи днеска ! 
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Re: VW polo ||| 1.4 60k 1997 проблем
Преди 2 месеца ми се случи същото. Тръгвам си от работа и както си бях в задръстването просто изгасна. Първа да тръгна и спря. Върти, ама не пали. Мъчих, мъчих, не става. Падна ми акумулатора и не става. Оставих я там. На сутринта с един колега, въжето (щото нямаше акумулатор) и в сервиз. Оставих я там и 4 дни ни вест ни кост от сервиза. Накрая си викам чакай да се обадя да видя все пак какво се случва. Звъня му аз и човека ми вика: Знаеш ли кое е най-лошото за твоето поло? Изтръпнах направо. Викам си край. Кой знае какво ще ми измисли сега. А той ми вика: Както го докара и си тръгна, така то си запали и от тогава гасим, палим, гасим, палим, оставяме го да загрее, разни тестове и т.н. и нищо. Пали си и това е. Ела си го вземи. Отидох, взех си го (човека не ми взе пари, а можеше да ми каже, че е сменил каквото си пожелае, за което му правим евала) и от тогава си действа. Какво му стана така и не се разбра. А изгасна просто така в движение, като включих първа и реших да потегля изгасна и умря там.
Иначе от тогава нямам ядове.
Дано и твоето се оправи колега.
Иначе от тогава нямам ядове.
Дано и твоето се оправи колега.
-
vihrushkata
- Автомобил:
- Двигател:
След 2 часа отидех там където го оставих и запали
отивам веднага до един сервиз дето ми каза да сменя бобината и майстора ми казва значи това е единствено от имобилайзера и му казвам че нямам а той като разглоби ключа имал някакъв и ми го махнаха сега да се надявам че няма да има повече проблеми 
отивам веднага до един сервиз дето ми каза да сменя бобината и майстора ми казва значи това е единствено от имобилайзера и му казвам че нямам а той като разглоби ключа имал някакъв и ми го махнаха сега да се надявам че няма да има повече проблеми Re: VW polo ||| 1.4 60k 1997 проблем
И утре пак ще пишеш не пали.Щом си смени бобината значи е датчик на хол.А как така ти махна имобилаизера че то се сваля компа и се лекува малко за да стане.
-
harlova
- Автомобил:
- Двигател:
не се сещам къде но някъде из форума за подобен проблем пак се пишеше за датчик на хол и той беше решението...
- Gecatawe
- Автомобил:
- Двигател:
И аз залагам датчик на Хол.Често срещан проблем не само при VW.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е с Марели делко, имам цялото делко с работещ датчик на хол, виж дали е Марели дистрибутора и ако искаш ми пиши Лс, ще ти го дам на символична цена цялото делко направо ..
Поздрав.
Поздрав.
-
vihrushkata
- Автомобил:
- Двигател:
За сега ще карам така ако пак даде проблем ще пиша 
-
vihrushkata
- Автомобил:
- Двигател:
Същия проблем стана ама този път незапали и го драпнахме до един серзиз и го погледнаха и се оказа датчик на хол смених го и засега нямам проблеми 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”