Цена бели мигачи(страничните) за поло 6N???
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цена бели мигачи(страничните) за поло 6N???
Колеги интересуваме същите ли са страничните мигачи на Поло 97 година и голфовете ... говоря за тези заоблените които са ... новите дето ги водят само че на полотата са жълти а аз искам да сложа бели при положение че всички останали са ми бели! някои може ли и да каже горе долу цена? Благодаря!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето я и обещаната снимка!
Незнам защо не излиза горната снимка!
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=3624
Незнам защо не излиза горната снимка!

http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=3624
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе цялата работа стана супер случайно! Бях си клекнал до нея и си оправях десния мигач че се клатеше и почти беше паднал!И го псувах и се чудех откаде да му подложа нещо защото му беше счупена щипката и в тоя момент минава някакъв който очевидно явно беше наркоман и ме заговаря с думите "Братле искаш ли да ти продадем нещо че гледам се мъчиш?" И в тоя момент си бръкна в джоба и извади 2-та мигача като ми каза че ще ги даде за 10лв и аз му казах че му давам 5лв и той се съгласи! Кой знае от каде ги е свалил но беше постъпил кофти защото беше одрязал направо мигача+буксата със секачки идиота! Та сега незнам дали да благодаря или да се вайкам че на някой човечец са му загрозили Ауди-то! 

- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Koksan написа: Та сега незнам дали да благодаря или да се вайкам че на някой човечец са му загрозили Ауди-то!
ами благодари че си спестил 10 лв от това да купиш нови мигачи от магазина и може да се повайкаш че толерираш хора които утре може да ти вдигнат колата за да ти я продадат обратно от мигач до задно гърне

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”