проблем с движение на поло 6н
проблем с движение на поло 6н
здравейте колеги снощи както си карах нещо почна много силно да ръмжи откъм предно дясно колело слязох да проверя видимо нищо като сменям предавките спира и за 1/2 секунди, пак почва докато в 1 момент колата спря , и не иска да тръгне нито напред нито назад на никъде колелетата не се въртяха , въртя ключа не иска да угасне ,вкарвам на скорост и пускам съединителя пак не иска да угасне.от какво ли може да е :ххх 1 приятел ме издърпа до вкъщи и извадих маркуча за нафтата ,че да може да угасне.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: проблем с движение на поло 6н
А сега де..
Да не си откачил/скъсал полуоска? Или пък да ти е заминал съединителя? Пък да не иска да гасне.. клемореда може би?
За да не гасне като пускаш съединителя или оборотите от мотора не се предават на СК, и от там - колелата, или се подават до СК, но се върти само откачената полуоска - евентуално. Естествено зависи и къде ще е откачена полуоската, АКО е откачена въобще де.
Да не си откачил/скъсал полуоска? Или пък да ти е заминал съединителя? Пък да не иска да гасне.. клемореда може би? Re: проблем с движение на поло 6н
а най интересното е че като включа на скорост и дам газ километража ми показва, че се движа , смисъл показва ми километри :хх
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Датчика до колкото знам е на скоростите, следователно достигат обороти до тях
Търси проблем след тях.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Много интересен проблем... сподели като го решиш.
закарах колата при 1 мои познат майстор и той каза същото,днес ще я огледа и ще ми каже какъв точно е проблема :ххх
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Каренце, полуоска - то друго нема какво да е 

сега ми се обади майстора и каза тампон на скоростите + стойката :хх някои знае ли как вървят цените на тези части :хх
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Тампон на скоростите нов-70 лв,а за стойката търси 2-ра ръка ,защото ще ти се завие свят от цената!
оказа се тампона на двигателя е заминал + планката която го държи ,лошото е че такава планка не мога да намеря :ххх

- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Има дизелови полота в раздел-Автомобили на части! Купуваш една втора ръка и караш
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”