много съм доволен
разход
разход
да се похваля свалих разхода на полото от 8,0 до 7,2 литра на сто градско, а по книжка го дават за моя двигател 1,3 55 к.с. - 8,3-8,6 литра
много съм доволен
много съм доволен
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Май васето за това говори
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=19603&highlight=%E8%EA%EE%ED%EE%EC%E8%F7%ED%EE
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=19603&highlight=%E8%EA%EE%ED%EE%EC%E8%F7%ED%EE
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
срамота че е друга марка но реното ми извънградско го докарва с повечко мерак до 4/100 извънградско.
справка тук - http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/139169.html
справка тук - http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/139169.html
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия ваште разходи според мен са много високи.Центровки нещо?Моето даваше в големите задръствания 7,5/100 на газ(на бензин 7 и малко)сега не ми работи термостата(повече от 80 градуса неще)и стигна до 8,5Sara_Bold написа:minimiro написа:нема се коркаш!
И аз съм в отбора, под 10 газ не ще и не ще, затуй газ до ламарината и *бал съм го
Да гори колкот си иска, нъл върви
Аз съм само на бензин!!За това се "коркам"!
- d3f
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То и мойто като не загрее, демек зимата дава към 8.5 разход, докато сега когато времето беше по топло около 30 гр. ми даде 6,5л./100км. Мислех, че за зимата дава голям разход ама се оказа че е нормално. А да и карам само на бензин 95, пробвах един път зимата и на 92 ама хем не вървеше, хем малко по-голям разход излезна. Дали има смисъл да му слагам газова? Пълна инжекция е и май ще е скъпичко и безмислено.
П.С. Един приятел дори метан си сложи на едно поло ама според мен вече е супер безмислено, толкоз тежко и никакъв багажник...
П.С. Един приятел дори метан си сложи на едно поло ама според мен вече е супер безмислено, толкоз тежко и никакъв багажник...
Абе аз съм с едно Поло 1.1 92г и при най-мизерното каране/ама мнооо мизерно и плааааааавно/на газ през лятото го докарвам само до 8.Не е ли малко много за моя двигател???Щото ако си го карам както си го карам лятото е на 9.5-10,а зимата 10.5-11.Газ пак повтарям.Казете ми все пак не е ли много?А и къде моа да погледна фабрични данни за на бензин за моето Поло???Моля за мнение и линк!
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gadkkk написа:Абе аз съм с едно Поло 1.1 92г и при най-мизерното каране/ама мнооо мизерно и плааааааавно/на газ през лятото го докарвам само до 8.Не е ли малко много за моя двигател???Щото ако си го карам както си го карам лятото е на 9.5-10,а зимата 10.5-11.Газ пак повтарям.Казете ми все пак не е ли много?А и къде моа да погледна фабрични данни за на бензин за моето Поло???Моля за мнение и линк!
Струва ми се много това!
Моя изпарител е Ловато и има само две врътки за регулиране. Първия месец след като ми я инсталираха бая си играх с тях (то вероятноста при две настройки да сбъркаш не е кой знае колко голяма) и стигнах до извода (не знам колко съм прав), че едната врътка е за тихите обороти, а другата е за максималното количество газ което може да се подаде на двигателя. Врътката за тихите обороти я настроих на място - на възможния минимум при който имам стабилни тихи обороти. Другата врътка обаче в общи линии е въпрос на вкус - като я затворя много, още като види баир и започва да спира. Като я отворя повечко върви като хала, ама и на газ не мога да и насмогна. Минималния разход до който я бях докарал беше 5,5л извънградско до 100км/ч. Ама не ми харесва как не върви
. Та сега я карам някъде на 6,5 - 7л. извънградско.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”