Здравейте,
Имаме Поло '96 AEX. Не знам дали е проблем или не е, но понякога (все по-често) колата не може да запали от първия път при завъртане на ключа. По принцип нали знаете как се чува нещо като въртене (не знам какво се върти, не съм спец по колите) при опит за запалване, но в моя случай не се чува това въртене, а се чува нещо като приплъзване. Връщам ключа и на втория път запалва без проблем.
Някакви идеи? Ако не съм обяснил нещо както трябва или не съм дал някаква информация, моля поправете ме.
Polo 6n AEX - Проблем или не с паленето? Причина неясна.
- acidburn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Polo 6n AEX - Проблем или не с паленето? Причина неясна.
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 13 фев 2012 20:48, променено общо 1 път.
Причина: редактирано заглавие
Причина: редактирано заглавие
- acidburn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има развитие по проблема. Интересно полото спря да прави проблема за известно време, но.. пак започна, а сега имам нови данни, преди не е било така както съм го обяснил.
значи при даване на контакт стартера завърта двигатела, но само 1-2 пъти, а след това като стартера продължава да работи, а двигателя спира да върти (чува се въртенето на стартера).
Един колега предположи, че може да има някакво изтъркано зъбно колело, но лично аз съм невеж по тия въпроси...
значи при даване на контакт стартера завърта двигатела, но само 1-2 пъти, а след това като стартера продължава да работи, а двигателя спира да върти (чува се въртенето на стартера).
Един колега предположи, че може да има някакво изтъркано зъбно колело, но лично аз съм невеж по тия въпроси...
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам по странен проблем,
На студено не всеки път, като завърта ключа се чува чегъртене ама здраво и секунда след това се рестартира компа на колата.... Акумулатора не съм сменял и за смяна, но това от както я купих го прави.
И друго по лошо от скоро започна да дуржи кум 3000 оборота на празен ход и не слиза, чак ако истине колата и след часове се запали се оправя, рядко се случва това ама... ебаси номерата.. електрото е най вероятно
На студено не всеки път, като завърта ключа се чува чегъртене ама здраво и секунда след това се рестартира компа на колата.... Акумулатора не съм сменял и за смяна, но това от както я купих го прави.
И друго по лошо от скоро започна да дуржи кум 3000 оборота на празен ход и не слиза, чак ако истине колата и след часове се запали се оправя, рядко се случва това ама... ебаси номерата.. електрото е най вероятно
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”