Проблем при палене ПОЛО 6N0
-
Diavolo26
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем при палене ПОЛО 6N0
Сутрин когато е студена пали трудно, но пали. Когато загрее няма палене. Казаха ми, че имам проблем с бензиновата помпа. Въпроса ми е стува ли си да купувам втора употреба или нова??? И тампон на скорости - двигателя, който е пред шофьора трага много когато работи колата - може ли да се намери някакъв по-евтин защото оригиналния в 200 лева ??? Имам и друг проблем когато олата е студена (не загриала) таблото и километража ми работят, но като загрее спират.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Re: Проблем при палене ПОЛО 6N0
Diavolo26 написа:Сутрин когато е студена пали трудно, но пали. Когато загрее няма палене. Казаха ми, че имам проблем с бензиновата помпа. Въпроса ми е стува ли си да купувам втора употреба или нова??? И тампон на скорости - двигателя, който е пред шофьора трага много когато работи колата - може ли да се намери някакъв по-евтин защото оригиналния в 200 лева ??? Имам и друг проблем когато олата е студена (не загриала) таблото и километража ми работят, но като загрее спират.
Дай кода на мотора или нещо по конкретно за него.Причини за непалене-много.
Провери си температурния датчик. Имах такъв проблем едно лято. Смених комутатор, кабели и какво ли още не и две диагностики в морските сервизи но без ефект. Оказа се, че когато колата загрее датчика подаваше грешен сигнал, дюзите пръскаха богата смес и колата не палеше задавена. След като изстине запалвах и така карах до София където мизерника беше разкрит в сервиза
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Кола с характер..
Клеморед си мисля аз. След датчика - както е казал и колегата.
Клеморед си мисля аз. След датчика - както е казал и колегата.Re: Проблем при палене ПОЛО 6N0
Понеже автора не влиза маи в форума често , ще споделя че сменихме бензиновата помпа и всичко е ок.Старата не качваше бензин а го хвърляше от една цетка от горе близо до маркуча.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”