Здравейте,
Имам проблем с моето POLO 6N2 бензин 1.4 16V 75к.с. двигател AUA от 2001 г.Преди седмица след като го запалих спря и повиканите специалисти ми обясниха, че имам превъртял ангренажен ремък.Това беше отстранено но след това запалена на място колата няма проблем, но ако тръгна на ход нямам мощност. След известно време започват да светят индикацията за ламда сонда и EPC.Ходих на елкон и на втори сервиз сервиз, които се произнесоха, че имам ниска компресия. Появи се и ефект след изминаване на километър понякога педала на газта спира да функционира. Спирам колата гася двигателя като изчаквам около 20 секунди паля без проблем и газта функционира нормално. Това може да се повтори след известно време но не винаги става.След още консултации със специалисти бях посъветван да заведа колата в оторизиран сервиз. Оставих колата в сервиза като след няколко дни престой ми заявиха, че имам проблем с блока за управление на мотора, а и останах с убеждението, че не са сигурни в това.Възможно ли е това да е така и от къде мога да намеря такъв блок втора употреба във Варна.Ще съм много благодарен да ме насочите към някакво решение или специалист занимаващ се с такива проблеми.
Проблем с компютър на VW POLO 6N2 1.4 16V 75к.с. AUA 2001 г.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с компютър на VW POLO 6N2 1.4 16V 75к.с. AUA 2001 г.
Може като е прескочила зъб да се е изкривил някои клапан от там проблем с компресията,лошо изгаряне-набиване на грешки.Като обикаля по сервизите спомена ли за проблема с ремъка? Провери в раздела със сервизите кои е от твоя град и се консултирай с него.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”