Проблем с вратата
Проблем с вратата
Здр колеги вчера спря да ми се отваря пасажерската врата отвън и отвътре днес на късмет я отворих отвънка и свалих кората всичко вътре беше 6 нямаше нищо счупено и започна да си работи нормално тази вечер като излялох спря да се отваря отвътре отвън си работи нормално като я отворя и драпна дръжката 10 пъти отвънка отвътре се отваря само 1 път мисълта ми е какъв ще е проблема не мога да разбера какво им има моля помагайте 
Re: Проблем с вратата
Варянта да прежалиш някои лев и да си вземеш брава че трудно се ремонтира без части.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
И аз го имам същия проблем от доста време, но при мен не се отваря само когато е под нулата. Когато температурата е +ова няма проблеми, предполагам че и при теб ще е така. Като се постопли времето хубаво трябва да се почисти от боклуци и да се смаже с гресчица или машинно масълце. Аз поне мисля така да пробвам да разреша проблема. Мисля че проблема идва от дръжката от външната страна на вратата. И м/у другото аз съм напипал 1 цака
при отваряне от вън като дърпаш дръжката лекичко я придръпвай на горе и към ключалката и се отваря, но ако е много студено дори и това не помага, но все пак да го имаш в предвид.
Поздрави и ако откриеш точно къде е проблема драсни и ние да знаеме
Поздрави и ако откриеш точно къде е проблема драсни и ние да знаеме
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Мне! откъм бравичката има един болт , развива се и дръжката отвън изскача. Като изскочи гледаш отдолу един пин е изпаднал, връщаш го на мястото му и залепяш да не пада, и си ток и жица!
Пасатите страдат от това , но не бих го нарекъл "проблем"
Пасатите страдат от това , но не бих го нарекъл "проблем"
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
входната ли?!
пробвай да пуснеш темата по правилата!
пробвай да пуснеш темата по правилата!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”