Здравейте, колеги.
Имам проблем с багажника на Polo-то-не се отваря. Имам централно, което командва всичките врати. Моля за съвет, как да го отворя отвътре, защото искам да слагам газов инжекцион средата на следващия месец и не мога да карам газаджийте да се завират в багажника през купето. Благодаря предварително.
Ключа си се върти, както преди-не се върти безкрайно.
Проблем с багажника на VW Polo 1.4 APQ
Re: Проблем с багажника на VW Polo 1.4 APQ
Има една джаджа в механизма на бравата дето се чупи и от там не се отваря.Варианта е през седалките да махнеш кората и от там кората на 5-та врата.Има едно жило така да го наречем на което връзваш едно въженце или миша опашка и го пускаш да се подава от някъде в купето,за да може като го дръпнеш да се отвори багажника.Това е временно решаване на проблема докато намериш частта.
Колега,
мерси много за бързия отговор.
След като разглобих кората на багажника, видях, че часта, която дръжката натиска, за да се отвори багажника се беше изместила, защото беше паднал щифта, който свързва двете части. Извинявам се за тъпото обяснение, но незнам как се наричат тези части.
мерси много за бързия отговор.
След като разглобих кората на багажника, видях, че часта, която дръжката натиска, за да се отвори багажника се беше изместила, защото беше паднал щифта, който свързва двете части. Извинявам се за тъпото обяснение, но незнам как се наричат тези части.
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
При мен проблема се реши (временно), като изкривих "S" образно планката, която излиза от машинката за централното и по този начин и скасих хода. Иначе решението е нова "джаджа"

- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Аз имах същия проблем и си го направих да го отключвам и заключвам само с ключ. Изкъртих металното лостче което отключва и заключва и с малко подръчни средства съм закрепил ушето, така че да не излиза при завъртане на ключа. Сега само с ключ управлявам багажника, но това не е проблем като се има на предвид, че цялата интервенция е безплатна 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”