Polo 1997 AER 1000 . Става ли за газов инжекцион.
Polo 1997 AER 1000 . Става ли за газов инжекцион.
Здравейте, интересува ме дали има някакъв проблем да се сложи газов инжекцион на тази и без това не много мощна кола. Много хора ми казват,че като е пълна инжекция няма разлика между бензин и газ,дали наистина е така.
- balrog
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AFT 1998
- Контакти:
Re: Polo 1997 AER 1000 . Става ли за газов инжекцион.
Предполагам, че почти няма да усетиш разлика в невървежа и.
Карам същата и просто липсата на средства ме спира да и сложа газ. Не съм състезател, извън града навъртам не повече от 20% от пробега и за година. Ако си караш спокойно и не си уличен състезател почти няма да усетиш разлика освен в цената на горивото.
За проблем едва ли ще има стига да се монтира кадърно газовата. Това си е мое мнение, нека някой запознат все пак се изкаже да посъветва колегата.
Карам същата и просто липсата на средства ме спира да и сложа газ. Не съм състезател, извън града навъртам не повече от 20% от пробега и за година. Ако си караш спокойно и не си уличен състезател почти няма да усетиш разлика освен в цената на горивото.
За проблем едва ли ще има стига да се монтира кадърно газовата. Това си е мое мнение, нека някой запознат все пак се изкаже да посъветва колегата.Re: Polo 1997 AER 1000 . Става ли за газов инжекцион.
И аз така си мисля, (по скоро се надявам) но все пак да видя дали няма да се оплаче някой препатил.
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Слагаш ГИ и се возиш наполовина - това е. Разлика във вървежа няма да усетиш. (Колкото и да е този вървеж.
)
Eeee, няма ли още някой да се изкаже, за да добие по голяма представителност моето малко проучване? 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай без да му мислиш!100% става ,само да се монтира качествено.Скоро едно приятелче сложи на Голф 4 1,8 -150 коня.Разлика във вървежа се усеща ,но не е фрапираща.Но в цената на горивото......!!Въобще не му мисли и слагай!
Ма моята е 1,0 да не стане така, че да немога да се движа с повече от 100
Това ми е интересно. Тя машинката и на бензин повече от 120 неможе да подържа.
Това ми е интересно. Тя машинката и на бензин повече от 120 неможе да подържа.
- lpishinov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам същото поло и съм дори с обикновенна газозва. Почти няма разлика газ/бензин. А иначе дори и 140 си подържа на газ колата. Слагай ГИ и не го мисли много 
Най-лошото е че няма да можеш да си избиеш парите за газовата уредба.
Поддръжката на автомобил с газ е по-скъпа, демек не се знае дали въобще ще излезнеш на плюс.
AER-a и без това си харчи малко (6-8 градско), чии дявол те кара да си слагаш главата в торбата?
Поддръжката на автомобил с газ е по-скъпа, демек не се знае дали въобще ще излезнеш на плюс.
AER-a и без това си харчи малко (6-8 градско), чии дявол те кара да си слагаш главата в торбата?
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Слагай газ и не му мисли... Това е абсолютна глупост,че няма да си избиеш парите,или поддръжката била по-скъпа. Кое е по-скъпото,факта,че маслото от 10 000,може да почнеш да го сменяш на 15 000 ли като имаш газ(запознатите знаят защо),или филтърчетата за газта,дето са по 2лв парчето,или пък ремонта на изпаритела,дето струва 50 лв и се прави веднъж на 80 000 км? Това ли?
Ако имаш парите-слагай,лошото е,че колата ти струва колкото инжекциона... Но пък от друга страна,аз с моето каране ако сложа газ бих избил парите за него само за 2 месеца... Да,ако не си караш колата,няма да си избиеш парите,но тогава за какво изобщо ти е кола???

Ако имаш парите-слагай,лошото е,че колата ти струва колкото инжекциона... Но пък от друга страна,аз с моето каране ако сложа газ бих избил парите за него само за 2 месеца... Да,ако не си караш колата,няма да си избиеш парите,но тогава за какво изобщо ти е кола???
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
lion_heart002 написа:Слагай газ и не му мисли... Това е абсолютна глупост,че няма да си избиеш парите..
Абсолютно. Най-простата сметка - едно е на година да даваш 5000лв за бензин, друго 2500лв за газ, за еднакви км. Нека несъгласния колега да го чифне
дали се избива или не. Че ако иска и поддръжка на окачване и консумативи на мотора да включи, не само на газовата система 
-
shishkan
- Автомобил:
- Двигател:
Слагаи смело и сам ще усетиш по джоба си.От три години съм с ГИ и досега мямам проблеми ,моя мотор е AEE .
Само да ви подсетя, че на AER-а входните колектори са му пластмасови - когато аз се интересувах преди 2-3 години газаджийте не даваха гаранция кво ше стане ако "кихне". По-скоро не искаха да се занимават с мене.
сега нещата може да са други . . .
сега нещата може да са други . . .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”