Питам, защото не знам кога ми е сменян ремъка и се страхувам ако се скъса да не стане каша....
Защита Двигател на Polo 1.4 16V 2000г?
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Защита Двигател на Polo 1.4 16V 2000г?
Някой по-компетентен може ли да каже дали двигателя си има защита при скъсване на ремъка? Едни викат има други, не....
Питам, защото не знам кога ми е сменян ремъка и се страхувам ако се скъса да не стане каша....
Последна промяна от uomoto на Пет 27 апр 2012 8:49, променено общо 1 път.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Защита Двигател на Polo 1.4 16V 2000г.
По старите коли имаха,но не защита както обичаме да го наричаме.Бяха 8 клапана и такава им беше конструкцията(не на всички) на производителите.Сменяй ремъка навреме!
Като го скъсаш сменяш 16 клапана бие ги всичките.Смени го възможно най скоро че после ще дадеш над 500 лв.
-
uomoto
- Автомобил: MK4 PD
- Двигател: 1.9 TDI 131
Благодаря за отговорите.
За да не пускам нова тема, ще попитам тук. Има ли някаква настройка, като запаля, да не се заключват автоматично вратите? Защото като се опитам да отключа от копчето нищо не става. Трябва да изгася двигателя и се отключват сами....
За да не пускам нова тема, ще попитам тук. Има ли някаква настройка, като запаля, да не се заключват автоматично вратите? Защото като се опитам да отключа от копчето нищо не става. Трябва да изгася двигателя и се отключват сами....
Предполагам алармата не е заводска има лек но при алармаджия които знае какво прави.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”