Мнениеот lion_heart002 » Пет 25 май 2012 22:51
Ако имаш 3000лв за кола,то търси си кола до 1700 лева максимум.Като почнеш номера,данъци,такси,винетки,застраховки,масла,ремъци,ролки,филтри,гуми евентуално,една аларма да сложиш(задължително),акумулатор най-вероятно и ето ти ги поне 1200 лв в най-добрия случай заминали... Когато имаш кола,закупуването и е най-малкия разход,оттам нататък те чака пари да даваш,ако искаш да караш читава и що-годе надеждна кола... Представи си,че го вземеш това поло и на другия ден се скапе скоростната кутия,което се случи с една кола която купих преди 7-8 години.В същия ден в който я взех кутията се скапа,колата я бях платил 2900,смених кутията,дадох за нея общо 400лв и следващата седмица дадох още 1200 лв за да знам,че карам кола(тоест нещата който ти написах смених) на ''новата'' кола,нещо абсолютно задължително,ако държиш колата да е безопастна и надеждна... Е да ама после 3 години само карах.... Но си бях преценил добре парите и нито за един момент не съм изпитал трудност... Така,че мисли! Толкова от мен... Ако имам 3000лв,бих си купил голф 2,в добро състояние някой все ще се намери... Не ме разбирай накриво,просто трябва да минеш по този път...