Lupo 1.4 16v AHW - Светка ми акумулатор?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
mishle84
Автомобил:
Двигател:

Lupo 1.4 16v AHW - Светка ми акумулатор?

Мнениеот mishle84 » Чет 14 юни 2012 19:40

Колеги извинявам се за заглавието ако не е правилно но незнам какво да напиша.
И така имам странен проблем с Лупо-то на моята приателка - както си кара чат пат и святка акумулатора и тя ми казва че колата гуми мощност .... спира, гаси го пали наново и потегля ..... Не го прави всеки път и не всеки ден ! Акумулатора е читав, генератора и чисто нов и този проблем се появи преди няколко дена ! Аз като карам колата не ми го прави и затова нямам повече инфо !!! Колата е автоматик ако има значение !
СВЕЩИ ? КАбели ?
п.п. Каръл съм все дизели и затова може да е нещо мизерно но не съм наясно и затова питам !
Благодаря предварително :beer

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Re: VW lupo AHW 1.4 16v светка ми акумулатор

Мнениеот djshomi » Съб 16 юни 2012 15:24

Кофти връзка на възбудителната може да има окис.Гледал ли си нивото на киселината да не е станал сух и това може да е.Кофти контакт на четки с колектор , ако е изяден колектора или четките са менте ето ти няколко варянта за размиисъл.

Потребителски аватар
mishle84
Автомобил:
Двигател:

Re: VW lupo AHW 1.4 16v светка ми акумулатор

Мнениеот mishle84 » Съб 16 юни 2012 17:36

колега генератора е НОВ на не повече от 2 масеца е .... стартера незнам но странното е че днес карах колата и ми направи впечатление че са и малко ниски оборотите :cry: Може ли от това чат пат да гасне защото като съм на сфетофар няма как да подавам гас или ако ми изгсне няма как да я запаля в движение ?
Трябва да съм натиснал спирачката и колата да е в покой..... тогава въртя паля и няма проблеми ! Прави го само чат пат..... няколко пъти на моята приятелка и един път на мен днес
Ако някой има идея как да дигна оборотите съвсем малко ... за да направя опит ?
Благодаря ВИ предварително

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”