Здравейте,
Наскоро умишлено ми счупиха стъкло на ляв фар polo 1996 - 1.4. Моля, за съвет как е по - добре да постъпя, да сменя само стъклото или целият фар? Нов или от автоморга ?
Благодаря

Счупено стъкло ляв фар на Polo 1996г.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Счупено стъкло ляв фар на Polo 1996г.
Смени целия или поне аз така бих постъпил, а колкото до това дали да е 2ра употреба(от морга или някой от форума) или нов значение няма. Даже аз бих ти предпоръчал да си вземеш 2ра ръка за по евтино.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е счупено само стъклото, а самия фар е здрав (рефлектора) направо сменяй само стъклото! Не се набутвай излишно за фар, при положение че твоя е здрав!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега от къде може да се намери само стъкло за фар и то за поло? Към колегата потърпевш направо то морга земай друг фар и си карай.
п.п.Мойте резулатати по издирване на стъкла за поло, почти недадоха резултат. Намерих но нестават за нищо.
п.п.Мойте резулатати по издирване на стъкла за поло, почти недадоха резултат. Намерих но нестават за нищо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Купи си втора употреба и не се занимавай с глупости. Времето което ще загубиш докато го намериш това стъкло. после докато го залепиш и един куп други неща ще ти покаже колко си сгрешил повярвай .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се занимавайте с тези стъкла, аз купих 2 преди 2 години от друга фирма, при илко нямаше тогава. Нищо нестава от тях все едно са лети във някоя маза, след кат осе сложат светлината става петно и няма нищо общо със оригиналното. В момента и двете стъкла седят на терасата в кашончета както са доставени.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Имам здрави фарове Hella така и така стоят в мазето, ако имаш интерес пиши на личен.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”