Газ + Масло = ????
-
hacksoon
- Автомобил:
- Двигател:
Газ + Масло = ????
Здравейте колеги , нуждая се от малко информация. Колата е ФВ Поло 6н1 99г. Двигателя е APQ 1.4 60hp. Преди 2 месеца я газифицирах като инжекциона е Landi Renzo. Проблеми с вървенето на колата никакви , "НО" понеже често пътувам извънградско и правя проверка на количеството масло забелязах , че откакто сложих газ започна на гори масло. Преди това нямаше такъв проблем.Като казвам гори имам предвид ,че преди пътуване на дълго го меря и след достигане на дестинацията отново. Отчита се спад! Въпроса ми е следния - възможно ли е изгарянето на маслото да е следствие на употребата на газ. Като се има предвид , че маслото е liqui moly 10w40. Имам и някой предположения относно създалата се ситуация и с радост ще ги споделя , като се надявам да има разисквания по тях. 1во - навсякъде и всеки говори , че газта няма смазващите възможности на бензина и отделно от това изсушава маслото. 2ро - откакто сложих инжекциона го настъпвам стабилно , което ще рече - магистрала 120/130 , двулентов 110/120. ( за сравнение преди ми беше жал за бензина и скоростта беше с 10/20км на долу
). Надявам се да има отговор. Благодаря предварително 
- vilden
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Газ + Масло = ????
Нищо подобно!!! 

-
hacksoon
- Автомобил:
- Двигател:
търсих , нищо не намирам
-
hacksoon
- Автомобил:
- Двигател:
значи сегменти или гумички на клапани. Правилно ли съм разбрал ?
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
dobrin написа:Едно пояснение на правилата, и по-конкретно на т. 4 от тях, специално за потребителите на този раздел във форума.
Може да сте пропуснали да прочетете тази тема и по-специално втора точка - направете го. И да разтълкувам - определението "Заглавие, подсказващо съдържанието" включва не само посочване на конкретния въпрос за разрешаване, но и конкретния модел, годината на производство и вида двигател на автомобила, за който става въпрос.
Теми със заглавия като "колата грее"могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.
Горното важи за всички раздели, но в настоящия раздел майсторите на уникално безмислени заглавия са най-много.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”