Смяна на : маслен, въздушен, горивен филтри, масло, предни накладки, антифриз, течност за чистачки, кабели, дистрибуторна капачка, палец, гарнитура, повдигачи, свещи, гумички на клапани, гарнитури на колектори, гарнитура на глава, маслен датчик, температурен датчик.

Ремонт на : рейка, челен шлайф на глава, легла на клапани, водачи,..
..има и още ама не помня всичко наизуст.

Имам да сменям и ремонтирам още: задни амортисьори и задна врата(направо за смяна са!), накрайници и шарнири на предницата, машинка за жабката, табло(майче не работи уреда за стрелката за температурният датчик, пък и искам оборотомер!

Сами ще разберете кои от частите и ремонтитие са правени и сменени след като на 220км от София напът за морето

Всичките тези смени и ремонти са правени от доверен и много добър майстор, на който съм много благодарен!!!
За смените съм се хванал на хорото със качествени и скъпи части, за да няма после втори път смяна след 3-4 месеца и вреди нанесени от китайски боклуци части.
Няма да крия - за всичките тези работи съм дал около 1500лв.(може и доста повече да са - не съм смятал точно)
Ако някой може да ми даде съвет за други бъдещи ремонти след тези и моля мнението Ви като цяло.