Проблеми с двигател на поло 6n2 1,6 16v GTI
-
Qnko.Cholakov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблеми с двигател на поло 6n2 1,6 16v GTI
Здравеѝте на всички нов сам в форума за това ако допускам някоя грешка моля да ме извините, та купих си поло 1.6 16v GTI сложих му газов инжикцион и след което усетих че нещо не работи както трябва двигателя взе да се тресе, на моменти взе да прекъсва на ниски обороти дори изчезва и някои от цилиндрите и дори започна да патка( да кажа само че свещите са сменяни преди месец и си работят) . На бензин не мога да го усетя чак толкова само вибрацията е има та отидох на сервиз където го закачиха на компа но не показа нищо след което замериха компресията на цилиндрите и се оказа че трите са по 9 а единия е 6 ако не се баркам мисля че по каталог им дават 11,5 но както и да е все пак не е нова но този с 6 където е притеснителен и ми казаха 4е вибрацията на двигателя се дължи на това че си губи баланса и затова не работи както трябва ,маслото ми бе6е за смяна и му сипахме добавка за почистване работи около 40 мин след това му сменихме маслото но промяна няма пак същата работа.Ако имате някакви идеи за това какво ме чака ще сам ви благодарен , маи няма да е много розаво положението
Re: Проблеми с двигател на поло 6n2 1,6 16v GTI
Варянти ремонт на глава или сегменти.Да я надуят и да се види от къде изпуска.Иначе отваряне и гледадене и мерене.
-
Qnko.Cholakov
- Автомобил:
- Двигател:
Това ще става маѝ утре ще се започва допитах се до доста хора и всеки е на тва мнение че ще трябва да се свали и да се види от каде идва загубата на компресията.Но дали е възможно за това да се губи на моменти един цилиндър и да започва да прекъсва?
Да възможное е .Колата от италия ли е.Ако да Проми още веднъж мотора и разглабяне после да е по лесно.
-
Qnko.Cholakov
- Автомобил:
- Двигател:
Не от англия но маи същата работа като отворихме капака имаше доста наслагвания маи някои не се старал да сменя масло.Утре вече като замерят ще се разбере колко на дълбоко ще се гази и какво ще се сменя 

- nick1914
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: AWT 2003
Колега какво значение има от къде е колата ?!
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Има ако е италянка -не е подържана нищо не сменят само карат за сметка на купето което е много запазено откъм ръжда за разлика от германските при които всичко е поддържано за разлика на купето.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”