проблем с дръжката на вратата на полото
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с дръжката на вратата на полото
Колеги счупи се едно вътрешно като лопатка дето заварта централното.Каде има такова нещо дайте некои саит да видя или да си поръчам
- unaffected
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.6 AEE 1998
Re: проблем с дръжката на вратата на полото
Не е точно отговорът който очакваш, но ето какво се случи при мен:
Счупи се някаква част в шофьорската брава, точно зад самия патрон (не точно тази лопатка, но ефекта беше същия като при теб-не работеше). Решението - размених бравите
. Лява и дясна са напълно еднакви. Ефекта - продължих да отключвам от шофьорската врата, без да имам тази възможност през пасажерската, но и без това и преди това ми се е налагало твърде малко пъти. След това сложих аларма. И досега си е така 
Счупи се някаква част в шофьорската брава, точно зад самия патрон (не точно тази лопатка, но ефекта беше същия като при теб-не работеше). Решението - размених бравите

Ако говориш за лосчето от патрона до бравата аз съм си копувал от магазина за 5,20 наскоро.Магазина не е в софия а в Елин пелин.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
djshomi написа:Ако говориш за лосчето от патрона до бравата аз съм си копувал от магазина за 5,20 наскоро.Магазина не е в софия а в Елин пелин.
колега,може ли да ми купиш и на мен едно и да ми го пуснеш с еконт че о моя край са неоткриваеми

Даи дължина че в магазина не знаеха кое е точно и мерих по старото имаше 3 дължини.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
djshomi написа:Даи дължина че в магазина не знаеха кое е точно и мерих по старото имаше 3 дължини.
ще измеря старото(счупеното)дано несъм го изхвърлил,или ще сваля здравото и ще го измеря,ще ти пиша на лични да не спамим

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
При мен също се счупи и взех брава от голф3 ппрехвърлих палеца на дръжката на полото само леко припилих долу лопатката на палеца и пак стана можеш и без да я препилваш и другото хубаво е ,че на голфа са малко по дебели и здрави.Успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”